THE 4

DE NIEUWE BMW 4 CABRIO

Een nieuwe vorm van vrijheid: met zijn onafhankelijke, progressieve esthetiek en het elegante interieur is de BMW 4 Serie Cabrio een uitzonderlijke verschijning die grenzen overtreft. De wendbare rijeigenschappen van de cabriolet garanderen sportieve dynamiek en onderstrepen zijn buitengewoon sterke drang naar individuele onafhankelijkheid.

Vanaf 13 maart bij ons in de showroom. Te bezichtigen op afspraak.

HET DESIGN

Onweerstaanbaar onafhankelijk: de sportief-elegante BMW 4 Serie Cabrio onderstreept met een uitdrukkingsvolle designtaal zijn onafhankelijkheid. Van de onmiskenbare voorzijde, via de esthetische stoffen cabriokap tot de markante achterzijde straalt de BMW 4 Serie Cabrio een onbedwingbare vrijheidsdrang uit.

CABRIOKAP

De nieuw ontwikkelde cabriokap van de BMW 4 Serie Cabrio zet zowel in visueel als technisch opzicht nieuwe maatstaven. De functionaliteit en het comfort van een hardtop worden op innovatieve wijze gecombineerd met het klassiek-sportieve design van een stoffen cabriokap. Bovendien maakt de uitvoerig bewerkte sofftop zowel van binnen als van buiten indruk met zijn hoogwaardige uitstraling. Aan de buitenzijde zorgt de innovatieve techniek van het vouwdak voor een zeer glad boogvormig oppervlak, zonder optische onderbrekingen, wat het elegante zijaanzicht van de BMW perfect onderstreept. Bovendien overtuigt de cabriokap van de BMW 4 Serie Cabrio met een laag zwaartepunt en gewicht. Ook worden geluiden in het interieur merkbaar gereduceerd en isoleert het dak uitstekend tegen de kou – zelfs tijdens het rijden laat het elektrische vouwdak zich bij snelheden tot 50 km/h volledig automatisch openen en sluiten.

SPORTIEVE RIJ-EIGENSCHAPPEN

Sportieve rij-eigenschappen, optimale handling en hoge mate van wendbaarheid: met prestaties en rijdynamiek zorgt de BMW 4 Serie Cabrio voor een opwindende rijbeleving. Met krachtige BMW TwinPower Turbo motoren en perfect daarop afgestemde onderstelcomponenten is deze buitengewone cabriolet klaar voor iedere uitdaging.