THE 4.

MET HOOFDLETTER 4.

Sprekend design, sportieve wegligging, veel ruimte en praktisch gebruiksgemak: de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé overtuigt op elk gebied. Met zijn hoge rijcomfort en royale interieurruimte met vijf volwaardige zitplaatsen en een grote bagageruimte is de elegante 5-deurs BMW 4 Serie Gran Coupé de perfecte reisgenoot voor elke gelegenheid. 

Vanaf zaterdag 13 november bij ons in de showroom!

SPORTIEVE RIJ-EIGENSCHAPPEN

De vooras van de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé is ten opzichte van het vorige model ongeveer 25 mm breder en zorgt voor een nog betere besturing en nog sportievere rij-eigenschappen. Samen met de efficiënte BMW TwinPower Turbo motoren van de nieuwste generatie en de perfect op elkaar afgestemde onderstelcomponenten, zoals het optionele M Sportdifferentieel, zorgt dat voor een rijervaring die zich kenmerkt door dynamiek en stabiliteit.

MOTOREN BMW 4 GRAN COUPÉ
ADAPTIEF M ONDERSTEL
SPORT STEERING

MOTOREN BMW 4 GRAN COUPÉ

UITERST EFFICIËNT

De uiterst efficiënte motoren van de BMW 4 Serie Gran Coupé. De BMW 4 Serie Gran Coupé is voorzien van uiterst efficiënte BMW TwinPower Turbo 4- cilinder-in-lijn benzinemotoren van de nieuwste generatie. De BMW M440i xDrive Gran Coupé onderscheidt zich met zijn 275 kW (374 pk) sterke BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor en intelligente vierwielaandrijving.

ADAPTIEF M ONDERSTEL

VOOR DE BESTE DEMPING

Met het optionele Adaptieve M Onderstel kan de bestuurder met de Driving Experience Control op elk moment de karakteristiek van het onderstel van de BMW 4 Serie Gran Coupé aanpassen. De elektronisch geregelde schokdempers van het Adaptieve M Onderstel passen zich direct aan aan de gewenste rijstijl en de omstandigheden op de weg.

SPORT STEERING

MET SERVOTRONIC

De optionele Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Afhankelijk van de situatie en de snelheid reageert de BMW 4 Serie Gran Coupé met variabele stuuroverbrengingen op de mate waarin de bestuurder het stuur verdraait.

FRAAI DESIGN.

De BMW 4 Serie Gran Coupé onderscheidt zich met zijn elegante coupéachtige lijnenspel en vooruitstrevende designtaal. De brede nierengrille met de zeshoekige gaasstructuur geeft de voorzijde een krachtige uitstraling. Samen met de lage, brede koplampen en de grote luchtinlaten aan weerszijden in de voorbumper kenmerkt die het markante aanzien van de BMW 4 Serie Gran Coupé.