THE 5

DE NIEUWE BMW 5 SERIE

De nieuwe BMW 5 Serie Sedan en nieuwe BMW 5 Serie Touring tillen sportieve, efficiënte en vooruitstrevende karakter naar een nog hoger plan. Het exterieurdesign is uitgebreid ge-update en het interieur is tot in de kleinste details verfijnd. Andere kenmerkende zaken zijn de verbeterde efficiëntie, extra rijdynamiek dankzij elektrificatie van aandrijflijnen en toonaangevende innovaties op het gebied van rijhulpsystemen, bedieningsgemak en connectiviteit.

TIJDELIJK AANBOD

BMW 5 SERIE

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 5 Serie.

  • BMW 530e eDrive Edition
  • BMW i-Ready, vrij overstappen naar elektrisch
  • BMW 5 Serie Launch Edition
DE BMW 530e eDRIVE EDITION
BMW i-READY
BMW 5 SERIE LAUNCH EDITION

DE BMW 530e eDrive EDITION

NU STANDAARD MET HIGH EXECUTIVE PAKKET

Met het High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. De extra opties van dit pakket zorgen voor nog meer rijplezier. Denk aan LED-Koplampen, hoekverlichting, beam-assist en Navigatie Plus met een breed 9-inch touch screen, 3D weergave en online kaart updates. Ook het interieur is zeer compleet uitgerust met elektrisch verwarmde voorstoelen, een lederen sportstuur en Dakota lederen bekleding. En al dit ‘meer’ krijgt u voor heel veel minder. Kiest ú nu voor een BMW 530e eDrive Edition, dan is uw prijsvoordeel € 7.846,-. Wacht niet langer en vraag een proefrit aan.

BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo lunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.

BMW 5 SERIE LAUNCH EDITION

TOT MAAR LIEFST € 6.057,- VOORDEEL

Luxe kan altijd sportiever en sportief kan altijd luxer. Het beste van M sportiviteit en High Executive comfort, gemak en beleving komen samen in de BMW 5 Serie Launch Edition. Tel daar nog eens BMW Laserlight bij op en uw rijbeleving is compleet. Voor deze BMW 5 Serie Launch Edition kunt u kiezen uit de BMW 530i of 530d Sedan of Touring. Het BMW Launch Edition pakket heeft een meerprijs van € 1.995,-.

Uw voordeel loopt op tot maar liefst € 6.057,-.

Profiteer van dit tijdelijke aanbod en vraag direct een offerte aan of boek een proefrit. 

RIJPLEZIER OP HET HOOGSTE NIVEAU

De BMW 5 Serie Sedan is de ultieme sportieve business sedan. Al bij de eerste aanblik is zijn uitdrukkelijke sportiviteit zichtbaar, die vooral in het dynamische silhouet en zijn strakke vormgeving tot uiting komt. Heldere vlakken en verfijnde contouren verlenen de elegante carrosserie een moderne en technisch ogende uitstraling. Het verfijnde en functionele interieur completeert de innovatieve uitstraling van de auto met vooruitstrevende technologieën en sportieve uitrustingen. In combinatie met zijn indrukwekkende dynamische eigenschappen en innovatieve technologieën biedt de BMW 5 Serie Sedan tijdens zowel korte als lange ritten optimaal comfort en superieure kwaliteit, maar vooral rijplezier van het hoogste niveau.