Acties

De BMW 530e eDrive Edition

Met het High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. De extra opties van dit pakket zorgen voor nog meer rijplezier. Denk aan LED-Koplampen, hoekverlichting, beam-assist en Navigatie Plus met een breed 9-inch touch screen, 3D weergave en online kaart updates. Ook het interieur is zeer compleet uitgerust met elektrisch verwarmde voorstoelen, een lederen sportstuur en Dakota lederen bekleding. En al dit ‘meer’ krijgt u voor heel veel minder. Kiest ú nu voor een BMW 530e eDrive Edition, dan is uw prijsvoordeel € 4.995,-.

De BMW 225xe eDrive Edition

Met het High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. De extra opties van dit pakket zorgen voor nog meer rijplezier. Denk aan LED-Koplampen, hoekverlichting, beam-assist en Navigatie Plus met een breed 9-inch touch screen, 3D weergave en online kaart updates. Ook het interieur is zeer compleet uitgerust met elektrisch verwarmde voorstoelen, een lederen sportstuur en lederen bekleding. En al dit ‘meer’ krijgt u voor heel veel minder. Kiest ú nu voor een BMW 225xe eDrive Edition, dan is uw prijsvoordeel € 4.995,-. Wacht niet langer en vraag een proefrit aan.

BMW 1 Serie Editions

Dynamisch, vlot, connected. De BMW 1 serie is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En met de introductie van de M Sport en Sport Line Edition, geven we de BMW 1 een fraai, sportief uiterlijk. En voegen we nog meer comfort en innovatie toe. De BMW 1 Serie M Sport en Sport Line Edition zijn niet alleen een verrijking voor het straatbeeld. Ze geven u ook meer -sportief- rijplezier. Al helemaal met een upgrade naar Sport Line Shadow. Ook sportief, of comfortabel, het is maar hoe u het bekijkt, is de prijs.

LAGE NETTO BIJTELLING.

Kiest u voor de rijk uitgeruste BMW 318iA Touring M Sport Corporate Lease uitvoering, dan krijgt u heel veel meer voor heel veel minder!

Opties die uw rijplezier extra versterken zoals een automatisch 8-traps Steptronic transmissie, een Executive uitvoering met automatische airconditioning, lederen bekleding met stoelverwarming en het Navigatiesysteem Professional zijn standaard inbegrepen. De sportieve M Sport Shadow uitvoering met M Aerodynamicapakket onderstreept het rijplezier nóg extra.

DE BMW i3 EXECUTIVE EDITION.

Niet eerder was elektrisch rijden zo aantrekkelijk. De rijk uitgeruste BMW i3 Executive Edition biedt alle comfort die u als rijder zoekt op het gebied van comfort en connectiviteit.

Kiest u nu voor een BMW i3 of i3s dan loopt uw prijsvoordeel op tot wel € 2.549,-.

DE NIEUWE BMW X5

FINANCIER UW BMW X MODEL.

Tijdelijk krijgt u 4 jaar of 120.000 km onderhoud cadeau bij een financiering van een nieuwe BMW X model. In combinatie met een bijzonder scherpe rente vanaf 4,49%* wordt een een nieuwe BMW X model wel héél aantrekkelijk.

BMW neemt het reguliere onderhoud voor zijn rekening gedurende 4 jaar of 120.000 km. Uw voordeel is daarbij minimaal € 1.450,-. Ontdek de mogelijkheden snel want deze actie loopt tot 29 juni 2019.