Acties

DE BMW i3 EXECUTIVE EDITION.

Niet eerder was elektrisch rijden zo aantrekkelijk. De rijk uitgeruste BMW i3 Executive Edition biedt alle comfort die u als rijder zoekt op het gebied van comfort en connectiviteit.

Kiest u nu voor een BMW i3 of i3s dan loopt uw prijsvoordeel op tot wel € 2.549,-.

Onbezorgd rijden in een nieuwe BMW 4 Gran Coupe

Met BMW Private Lease, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

DE NIEUWE BMW X5

FINANCIER UW BMW X MODEL.

Tijdelijk krijgt u 4 jaar of 120.000 km onderhoud cadeau bij een financiering van een nieuwe BMW X model. In combinatie met een bijzonder scherpe rente vanaf 4,49%* wordt een een nieuwe BMW X model wel héél aantrekkelijk.

BMW neemt het reguliere onderhoud voor zijn rekening gedurende 4 jaar of 120.000 km. Uw voordeel is daarbij minimaal € 1.450,-.

BMW X1 ORANGE EDITION II

Na het overweldigende succes van de BMW X1 Orange Edition, die in in 2017 werd geïntroduceerd om de allereerste productie van een BMW model in Nederland te vieren. Krijgt de Orange Edition een opvolger in de vorm van de BMW X1 Orange Edition II sDrive20i. De consumentenadvies prijs van deze uitvoering is € 49.995,- inclusief een klantvoordeel van €4.388,-

BMW X3 SDRIVE18D LAUNCH EDITION.

De volledig nieuwe BMW X3 is vanaf nu leverbaar met de soepele en krachtige sDrive18d motor. Ook deze uitvoering is leverbaar met het uitgebreide "Launch Edition" pakket.

• Met standaard groter panoramadak.
• Standaard 8-traps Steptronic Automaat.
• Alle luxe van een Executive meeruitvoering.

In totaal bedraagt het voordeel van deze uitvoering meer dan € 4.000,-!

Vraag een vrijblijvende proefrit aan voor een face to face kennismaking en vraag de verkoopadviseur naar de voorwaarden.

De BMW 3 Serie M Sport en Luxury Edition.

Van buiten sportief en dynamisch. Van binnen hoogwaardig en doordacht. Zowel de M Sport Edition als de Luxury Edition van de BMW 3 Serie onderstreept de ambitie van de sportiefste sedan in zijn klasse. En komt altijd stijlvol voor de dag – naar keuze met een sportieve, dynamische of elegante touch. Beide Editions zijn leverbaar op zowel de BMW 3 Serie Sedan als de BMW 3 Serie Touring, met een zeer interessant klant voordeel dat kan oplopen tot € 9.900,-!

BMW WINTERCHECK

Om er zeker van te zijn dat uw BMW en MINI opgewassen zijn tegen alle weersomstandigheden bevelen wij van harte de Wintercheck aan.

Onze ervaren monteurs controleren uw voertuig op 20 belangrijke punten waarbij veiligheid, betrouwbaarheid en zekerheid voorop staan. Voor slechts € 50 heeft u hiermee weer een veilige basis voor de komende winterse omstandigheden.

Tot slot ontvangt u als BMW rijder na deze uitgebreide controle nog een mooi geschenk.

Plan direct uw afspraak via onze online afspraken planner.