Acties

DE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ M SPORT EDITION.

De eerste BMW 2 Serie Gran Coupé is tijdelijk verkrijgbaar in een gelimiteerde M Sport Edition. Een combinatie van de rijk uitgeruste Business Edition met de geweldige sportieve opties van het Model M Sport. Al deze opties zijn inclusief, en nu ook nog eens zeer sportief geprijsd. Bent u geïnteresseerd in deze sportieve krachtpatser? Vraag een offerte aan of plan een proefrit. Wacht niet te lang, want het aanbod is beperkt.

ONTDEK DE BMW 1 SERIE MET PRIVATE LEASE.

Een gloednieuwe BMW voor de deur voor een vast all-in maandbedrag zonder extra kosten. Alleen nog zelf tanken!

Dit is hét moment om in te stappen want nu rijdt u al een nieuwe BMW 1 Serie voor slechts € 399,-* per maand!

BMW X1 ORANGE EDITION

De BMW X1 wordt gebouwd in het Limburgse Born. Dat vieren we met een gelimiteerde editie van slechts 300 exemplaren, exclusief voor Nederland. De BMW X1 Orange Edition is ongekend rijk uitgerust inclusief veel aantrekkelijke opties. Met onder andere geperforeerd 'Dakota' lederen stoelen, Navigatiesysteem Plus, BMW Head-up Display, elektrisch te openen en te sluiten achterklep, 2-zone automatische airconditioning en Adaptieve LED koplampen. En uiteraard verkrijgbaar in elke metallic kleur.

BMW PRIVATE LEASE EDITIONS.

Met de Private Lease Editions op de BMW 1 Serie en BMW 2 Serie Gran Coupé en BMW X2 rijdt u een rijk uitgeruste BMW voor een scherpe prijs . U heeft de keuze uit een Private Lease Sport Edition of een Private Lease M Sport Edition.