Acties

DE NIEUWE BMW 3 SERIE

In de opmaat naar de serieproductie heeft van de zevende generatie van de BMW 3 serie uitgebreide dynamische rijtests ondergaan. En waar kan dit beter dan in "de Groene Hel", de Nordschleife van de Nürburgring. Deze testen zijn een vuurdoop voor de aandrijflijn en de wielophanging van een nieuw model. 

 

BMW X1 ORANGE EDITION II

Na het overweldigende succes van de BMW X1 Orange Edition, die in in 2017 werd geïntroduceerd om de allereerste productie van een BMW model in Nederland te vieren. Krijgt de Orange Edition een opvolger in de vorm van de BMW X1 Orange Edition II sDrive20i. De consumentenadvies prijs van deze uitvoering is € 49.995,- inclusief een klantvoordeel van €4.388,-

BMW X3 SDRIVE18D LAUNCH EDITION.

De volledig nieuwe BMW X3 is vanaf nu leverbaar met de soepele en krachtige sDrive18d motor. Ook deze uitvoering is leverbaar met het uitgebreide "Launch Edition" pakket.

• Met standaard groter panoramadak.
• Standaard 8-traps Steptronic Automaat.
• Alle luxe van een Executive meeruitvoering.

In totaal bedraagt het voordeel van deze uitvoering meer dan € 4.000,-!

Vraag een vrijblijvende proefrit aan voor een face to face kennismaking en vraag de verkoopadviseur naar de voorwaarden.

De BMW 3 Serie M Sport en Luxury Edition.

Van buiten sportief en dynamisch. Van binnen hoogwaardig en doordacht. Zowel de M Sport Edition als de Luxury Edition van de BMW 3 Serie onderstreept de ambitie van de sportiefste sedan in zijn klasse. En komt altijd stijlvol voor de dag – naar keuze met een sportieve, dynamische of elegante touch. Beide Editions zijn leverbaar op zowel de BMW 3 Serie Sedan als de BMW 3 Serie Touring, met een zeer interessant klant voordeel dat kan oplopen tot € 9.900,-!

Privé Leasen.

Met ons aanbod van Private Lease rijdt u zorgeloos een gloednieuwe BMW voor een scherp all-in bedrag per maand. U kunt uw BMW geheel naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar.

Alle voordelen van een nieuwe BMW, tegen zeer aantrekkelijke maandtarieven.

U rijdt al een nieuwe BMW voor slechts € 379,- per maand!

Heeft u een inruilauto? Wij betalen deze direct aan u uit!

BMW WINTERCHECK

Om er zeker van te zijn dat uw BMW en MINI opgewassen zijn tegen alle weersomstandigheden bevelen wij van harte de Wintercheck aan.

Onze ervaren monteurs controleren uw voertuig op 20 belangrijke punten waarbij veiligheid, betrouwbaarheid en zekerheid voorop staan. Voor slechts € 50 heeft u hiermee weer een veilige basis voor de komende winterse omstandigheden.

Tot slot ontvangt u als BMW rijder na deze uitgebreide controle nog een mooi geschenk.

Plan direct uw afspraak via onze online afspraken planner.