Acties

PRODUCT VAN DE MAAND

Uw BMW verdient de beste zorg en mede is dit de reden dat BMW het hele jaar door met producten komt die uw BMW in topconditie houden. Denk daarbij aan care producten maar natuurlijk ook leuke accessoires die je niet wilt missen. Gedurende het hele jaar om de twee maanden introduceren we het product van de maand. BMW producten tegen superscherpe actietarieven!

PRODUCT VAN DE MAAND

 

BMW all-weather rubberen vloermatten NU extra voordelig in de maanden september en oktober! Het product van deze maand geeft het interieur van uw BMW een extra modern, stoer en sportieve uitstraling. Maar het grootste voordeel van de BMW allweather rubberen vloermatten is bescherming tegen de natte periode die eraan zit te komen. De vloermatten beschermen namelijk tegen krassen, vocht en vuil.

 

BMW 1 & 2 SERIE NU EXTRA VOORDELIG

Tijdelijk als introductie-aanbieding een gratis automaat van €2.118,- op de  BMW 1 serie en BMW 2 serie Gran Coupé . De BMW 1 serie en BMW 2 serie Gran Coupé worden voorzien van een rijkere standaarduitrusting.

De rijkere stadaarduitrusting bestaat o.a. uit: BMW Live Cockpit Professional, Connected Pack Professional, Parkeersensoren voor en achter, Cruise Control en Opbergpakket.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over de mogelijkheden?

PRODUCT VAN DE MAAND

Pak uw voordeel, alleen in de maanden juli en augustus op de BMW Advanced Car Eye 3.0! Van € 482,- Voor € 359,- 
De BMW Advanced Car Eye 3.0 beschikt over een QHDcamera met hoge resolutie op de voorruit die het voertuig zowel tijdens het rijden als in geparkeerde toestand bewaakt. Met behulp van intelligente sensoren maakt de camera niet alleen opnames van riskante verkeerssituaties maar ook van (pogingen tot) inbraak en materiële schade – ook in omstandigheden met slecht licht. De gedetailleerde video's kunnen via de Advanced Car Eye- 3.0-app worden geëvalueerd.

BMW ACCESOIRES

Geweldig kunnen genieten als u onderweg bent naar uw bestemming. Uw eigen VMD Groep doet er alles aan om uw rijbeleving en gebruiksgemak geweldig te maken! Daarom hebben we deze maand tal van extra’s voor uw BMW. Of het nu is voor een zakelijke afspraak, weekendje weg of lange afstandsreis. U komt altijd fris en fruitig aan op uw bestemming.

 

ORIGINELE BMW LED PROJECTIE

Het in- en uitstappen is voortaan een hele beleving in de maanden maart en april! Met de BMW-deurprojectoren van de derde generatie. Bij het openen van uw portier wordt het instapbereik doormiddel van dia projectie verlicht met uw eigen BMW logo.  Een prachtige reminder dat u niet in zomaar een auto instapt,  u stapt in een BMW.

BMW OCCASION LEASE

Een scherp all-in maandbedrag en tóch een BMW occasion uit de Premium Selection voor de deur. Met een BMW Ocassion Lease hoeft u niet lang te wachten, het rijplezier kan vrijwel gelijk beginnen na de aankoop van uw BMW. Zorgeloos rijplezier en dat zonder onverwachte kosten. Alleen de brandstof en die nare bekeuring komt daar uiteraard nog wel bij. BMW Occasion Lease is beschikbaar voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

WE VIEREN 50 JAAR BMW M EDITIONS.

BMW M Sport bestaat 50 jaar en dat viert u met ons mee! Met unieke jubileum extra's die de kracht van het merk symboliseren. Zo zijn alle BMW M modellen en BMW modellen met een M Sportpakket leverbaar met het historische BMW Motorsport logo en in 50 iconische en historisch belangrijke BMW M kleuren. Al deze kleuren verwijzen naar verschillende periodes in het 50-jarige bestaan van BMW M.

BMW PRIVATE LEASE EDITIONS.

Met de Private Lease Editions op de BMW 1 Serie en BMW 2 Serie Gran Coupé en BMW X2 rijdt u een rijk uitgeruste BMW voor een scherpe prijs . U heeft de keuze uit een Private Lease Sport Edition of een Private Lease M Sport Edition.