BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ

Geen traditionele coupé, maar een heel bijzondere ervaring: de eerste BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een uitdagend karakter en introduceert een nieuwe vorm van autoriteit in de compacte premiumklasse. Het is bovenal de compromisloze, prestatiegerichte esthetiek die zijn ambities onmiskenbaar duidelijk maakt. Niet trendvolgend, maar trendsettend. Niet conventioneel, maar individueel. Niet gewoon, maar buitengewoon. In lijn met de hoogwaardige technologieën en perfect afgestemde rijdynamische kenmerken onderscheidt de BMW 2 Serie Gran Coupé zich met gemak van de massa en volgt hij zijn eigen weg. 

BLIKVANGER

De BMW 2 Serie Gran Coupé vestigt nieuwe maatstaven. Van de kenmerkende voorzijde via de frameloze portierruiten en de licht dalende daklijn tot de sportieve achterzijde met LED achterlichten – elegantie ontmoet extravagantie. Het interieur maakt indruk met exclusieve designdetails, hoogwaardige materialen en naar wens een volledig digitaal instrumentenpaneel van 10,25 inch met daarnaast een even groot centraal aanraakscherm boven de middenconsole. Tegelijkertijd geven kenmerken als het glazen panoramadak het interieur een uitzonderlijk ruimtelijke uitstraling.

INTERIEUR
EXTERIEUR
BMW Intelligent Personal Assistant.

INTERIEUR

Het interieur van de BMW 2 Serie Gran Coupé overtuigt met een sportief-premium ambiance en een doordachte, op de bestuurder afgestemde cockpit.

EXTERIEUR

Het meeslepende exterieur van de BMW 2 Serie Gran Coupé kenmerkt zich door het sportieve, progressieve design, de frameloze portierruiten en het elegante coupésilhouet.

BMW Intelligent Personal Assistant.

De BMW Intelligent Personal Assistent in de BMW 2 Serie Gran Coupé staat u onderweg bij met advies en assistentie en is op natuurlijke wijze met gesproken commando's te bedienen.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Gran Coupé varieert tussen de 3.8 en 6.9  l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 99 en 156 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2020.