BMW 5 Serie Plug-in Hybride.

Sedan en Touring.

Toonbeeld van sportiviteit en duurzaamheid. De BMW 5 Serie Plug-in Hybride overtuigt met een combinatie van een krachtige benzinemotor, hoogvoltage-accu en een elektromotor met BMW eDrive technologie met krachtige prestaties bij een tegelijkertijd gereduceerd brandstofverbruik en lagere CO2 emissie. De intelligente laadassistent en het intelligente energiemanagement van BMW ConnectedDrive ondersteunen bij het opladen en het verlagen van het energieverbruik. Bovendien biedt Connected Charging extra voordelen voor de bestuurder van de efficiënte business-sedan en -touring.

BMW 5 SERIE SEDAN.

De BMW 5 Serie iPerformance Sedan combineert een elektromotor en een 4-cilinder benzinemotor tot de efficiënte Plug-in Hybride aandrijving BMW eDrive. Daarmee maakt hij puur elektrisch, lokaal emissievrij rijden mogelijk op kortere ritten met dynamische rijprestaties en biedt – in combinatie met de 4-cilinder benzinemotor – bovendien comfortabele rijeigenschappen voor lange ritten.

De BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride is er in 3 motorvarianten:

  • BMW 520e Sedan Plug-in Hybride
  • BMW 530e Sedan Plug-in Hybride
  • BMW 530e xDrive Sedan Plug-in Hybride
  • BMW 545e xDrive Sedan Plug-in Hybride

 

BMW 5 SERIE TOURING.

Plug-in Hybride

Uiterst progressief en zeer functioneel. De eerste BMW 5 Serie Touring Plug-in Hybride overtuigt met een combinatie van een krachtige benzinemotor, hoogvoltage-accu en een elektromotor met BMW eDrive technologie met krachtige prestaties bij een tegelijkertijd gereduceerd brandstofverbruik en lagere CO2 emissie. De intelligente laadassistent en het intelligente energiemanagement van BMW ConnectedDrive ondersteunen bij het opladen en het verlagen van het energieverbruik. Bovendien biedt BMW Connected Charging extra voordelen voor de bestuurder van de efficiënte, zakelijke Touring.

De BMW 5 Serie Touring Plug-in Hybride is verkrijgbaar in twee motor varianten.

  • BMW 520e Touring
  • BMW 530e Touring
  • BMW 530e xDrive Touring

ELEKTRISCH RIJDEN ALS HET U UITKOMT.

In een BMW Plug-in Hybride rijdt u vaker elektrisch dan u denkt. Het volledig elektrische bereik is groot genoeg voor al uw woon- werkverkeer. Zo kiest u zelf de momenten waarop u elektrisch wilt rijden, én profiteert u van de extra actieradius en andere voordelen van een verbrandingsmotor.

SLIMME SYSTEMEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

Iedere BMW Plug-in Hybride heeft zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor en schakelt zo efficiënt mogelijk tussen deze aandrijvingen. Daarbij wordt slim gebruik gemaakt van uw locatie- en navigatiegegevens. Natuurlijk kunt u ook handmatig schakelen tussen de verschillende modi. Het BMW eDrive aandrijvingsconcept zorgt voor extra indrukwekkende rijdynamiek.

MINDER BELASTING. VOOR U EN HET KLIMAAT.

Hoe meer u elektrisch rijdt, hoe minder u uitstoot en hoe beter het is voor het milieu. Daar komt bij dat de overheid de BPM-tarieven baseert op de CO2-uitstoot van het voertuig, wat in het geval van een BMW Plug-in Hybride zeer gunstig uitpakt. Daarnaast betaalt u minder motorrijtuigenbelasting en geeft u minder uit aan brandstof. Zo bent u goed voor het klimaat én uw eigen portemonnee.