BMW ACCESOIRES

PRODUCT VAN DE MAAND MEI/JUNI

Geweldig kunnen genieten als u onderweg bent naar uw bestemming. Uw eigen VMD Groep doet er alles aan om uw rijbeleving en gebruiksgemak geweldig te maken! Daarom hebben we deze maand tal van extra’s voor uw BMW. Of het nu is voor een zakelijke afspraak, weekendje weg of lange afstandsreis. U komt altijd fris en fruitig aan op uw bestemming.

 

TRAVEL & COMFORT

KLEDINGHANGER

Stijlvol vormgegeven en de perfecte pasvorm om uw blouse, colbert of jas kreukvrij te houden. De kledinghanger biedt de mogelijkheid om kledingstukken op te hangen aan de achterkant van de rugleuning. Het bovenste deel van de kledinghanger is afneembaar zodat u deze eenvoudig mee kan nemen naar bijv. uw hotelkamer.

Deze stijlvolle accessoire is eenvoudig te bevestigen aan de Travel & Comfort Basisdrager op de rugleuning van de voorstoelen van de auto.

  • Kledinghanger is ongeschikt voor cabriolet modellen

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

TRAVEL & COMFORT

OPKLAPTAFEL

Tijd is kostbaar en met deze elegante opklaptafel kunt u uw reistijd goed besteden. U kunt reizen en tegelijk comfortabel werken. Het opklaptafeltje is namelijk in hoogte verstelbaar zodat uw laptop altijd op de juiste hoogte is afgesteld. Daarnaast is deze design klaptafel voorzien van een uitklapbare bekerhouder zodat u veilig koffie en thee kunt nuttigen.

Deze accessoire is eenvoudig te bevestigen aan de Travel & Comfort Basisdrager op de rugleuning van de voorstoelen van de auto.

TRAVEL & COMFORT

TABLETHOUDER

Rijplezier binnen in uw auto. Reistijd is altijd verloren tijd als je het aan de kinderen vraagt. Nu niet mee, want met de praktische universele beeldschermhouder van BMW kan ieder kind of volwassene op zijn niveau kijken. De houder is namelijk in hoogte verstelbaar en kan dankzij het 360° draaibare frame en de kantelmogelijkheid in iedere gewenste positie worden vastgezet. Zo blijft iedere Samsung, Apple of ander merk stevig op zijn plaats en kan iedereen ongestoord genieten van de reis.  

Deze praktische accessoire is eenvoudig te bevestigen aan de Travel & Comfort Basisdrager op de rugleuning van de voorstoelen van de auto.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw type BMW?