BMW BUSINESS EDITIONS.

BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. Zo bevatten alle Business Editions bijvoorbeeld (adaptieve) LED koplampen, breedbeeld navigatie en een lederen sportstuurwiel. Daarbij komen talrijke geweldige opties, die per model verschillen. Bescheidenheid is niet van toepassing  bij de BMW Business Editions en voor de overtreffende trap is de BMW Business Editions Plus beschikbaar.

De pakketten zijn vanaf nu te bestellen op bijna alle BMW modellen en de extra opties verschillen per model. 

Vraag een offerte aan voor het BMW model van uw keuze en ontdek het voordeel van een BMW Business Editions pakket.

TOT € 7.511,- VOORDEEL

  1. Adaptieve LED koplampen
  2. Breedbeeld navigatie

  3. Lederen sportstuurwiel
  4. Cruise control
  5. Automatische airconditioning
  6. Klasse 3 alarmsysteem

BUSINESS EDITION HIGHLIGHTS.

Deze geweldige highlights vindt u terug op de Business Editions van alle BMW modellen.

BREEDBEELD NAVIGATIE
ADAPTIEVE LED KOPLAMPEN
CRUISE CONTROLE

BREEDBEELD NAVIGATIE

Ervaar het plezier en gemak van dit hoogwaardige weergave- en bedieningsconcept in breedbeeld. Het hoge-resolutie Touch Control Display met het nieuwste BMW Operating System is onder meer te bedienen via aanraking met uw vinger of via de iDrive Touch Controller.

ADAPTIEVE LED KOPLAMPEN

Deze geavanceerde BMW koplampen bieden u bochtverlichting met een variabele lichtbundel voor de stad en snelweg, hoekverlichting en BMW Selective Beam, dat uw grootlicht automatisch in- en uitschakelt voor tegenliggers. Zo garandeert dit systeem optimale verlichting van de rijbaan onder alle omstandigheden.

CRUISE CONTROLE

Altijd ontspannen rijden in uw BMW Business Edition dankzij de geavanceerde Cruise Control van BMW. Eenvoudig te bedienen vanaf het sportstuurwiel, en inclusief remfunctie voor als u de ingestelde snelheid verlaagt.

LEDEREN SPORTSTUURWIEL
AUTOMATISCHE AIRCONDITIONING
KLASSE 3 ALARMSYSTEEM

LEDEREN SPORTSTUURWIEL

Het stuur is waarschijnlijk de belangrijkste manier waarop u met uw BMW in contact staat. Dit sportstuurwiel met de met leer beklede handgrepen ligt bijzonder aangenaam en vast in de hand – en zorgt zo voor een directer stuurgevoel

AUTOMATISCHE AIRCONDITIONING

Regel het klimaat in uw BMW met de automatische 2-zone of 3-zone airconditioning. Stel de temperatuur en luchtstroom apart in voor de bestuurder, de bijrijder en de achterbank. Inclusief microfilter en actief koolstoffilter voor de luchtreiniging.

KLASSE 3 ALARMSYSTEEM

Het Klasse 3 Alarmsysteem biedt u optimale bescherming voor uw BMW. Dit SCM goedgekeurde alarmsysteem biedt u beveiliging van de deuren, motorkap, bagageklep, het interieur en een hellingshoeksensor. Wel zo veilig, met al die geweldige opties op uw Business Edition.

Voorwaarden BMW Business Editions.

Dit aanbod is geldig tot en met 30 september 2021 of zolang de voorraad strekt.