BMW i-Ready

Overstappen naar elektrisch rijden als u er klaar voor bent!

U wilt ooit elektrisch gaan rijden maar weet nog niet wanneer u er klaar voor bent. BMW bevrijdt u van deze keuzestress met een nieuwe optie in het leasecontract, i-Ready.

BMW i-Ready heeft u de gelegenheid om bij een nieuw leasecontract na minimaal 24 maanden boetevrij over te stappen naar een elektrische of plug-in hybride BMW. Zowel bij zakelijk als bij privé lease kan de optie i-Ready in uw nieuwe leasecontract worden gekozen. Dan is uw leasecontract alvast klaar voor de toekomst, zodra u het ook bent.

Bereken eenvoudig uw maandbedrag.

VOORDELEN i-READY

01
Keuze uit alle BMW modellen
02
Aantrekkelijk leasetarief
03
Na 24 maanden boetevrij overstappen naar elektrisch
04
BMW i-Ready optie voor slechts € 10,- per maand
05
Elektrisch rijden zodra u er klaar voor bent
NU RIJDEN IN EEN BMW NAAR KEUZE
OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH
DE TOEKOMST BIEDT MEER

NU RIJDEN IN EEN BMW NAAR KEUZE

Kies nu de BMW die u altijd al wilde rijden en stap over naar elektrisch wanneer u er klaar voor bent. Leasen kan zowel zakelijk als privé. Voor slechts 10 euro per maand extra kunt u vrij overstappen.

OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH

Met de i-Ready optie in uw leasecontract heeft u, na 24 maanden, de vrijheid om boetevrij over te stappen naar een nieuwe elektrische BMW. Kies bijvoorbeeld voor de BMW i3, i4 of BMW iX3. Als u overstapt ontvangt u een nieuw leasecontract en leasetarief.

DE TOEKOMST BIEDT MEER

BMW introduceert in de komende jaren nóg meer elektrische modellen. Volgend jaar komt de nieuwe BMW iX3. Een geweldige elektrische SUV. Ook in aantocht is de adembenemende BMW i4 en ruimtelijke BMW iNext.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Hoe werkt BMW i-Ready

In deze video krijgt u een volledige uitleg over BMW i-Ready.