BMW i3 DARK SHADOW EDITION.

EEN ABSOLUTE BUITENKANS.

De vraag is niet óf u elektrisch gaat rijden, maar wanneer. En als u dit jaar nog kiest voor de speciaal uitgevoerde BMW i3 Dark Shadow Edition, rijdt u de duurzaamste elektrische auto - die nu nóg rijker is uitgerust - en profiteert u van 8% bijtelling. Ontdek de BMW i3 Dark Shadow Edition. Een absolute buitenkans.

INTERIEUR EN EXTERIEUR
DUURZAAM. VAN A TOT Z.
DIT JAAR NOG LEVERBAAR.

INTERIEUR EN EXTERIEUR

De BMW i3 Dark Shadow Edition is speciaal uitgevoerd. En 100% BMW. Zo beschikt deze stoere BMW i3 over een warmtepomp en de techniek die u van BMW gewend bent. Zoals het Connectivity Pakket inclusief Navigatie Professional en Park Distance Control voor/achter. Uiteraard heeft de BMW i3 Dark Shadow Edition zijn naam te danken aan zijn stoere kleur: Fluid Black met Frozen Grey metallic accenten en extra getint glas in de achterportierruiten en achterruit. En als finishing touch: 20 inch lichtmetalen Dubbelspaak wielen in Jet Black uitvoering.

DUURZAAM. VAN A TOT Z.

De BMW i3 is de duurzaamste elektrische auto. Geproduceerd in een fabriek die draait op 100% windenergie. En gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen. Zo is het leder gelooid met het extract van olijfbladeren, normaalgesproken een restproduct bij de olijventeelt. En de stoelbekleding is voor 34% gemaakt van gerecyclede PET-flessen. En wist u dat we voor de productie van de BMW i3 50% minder energie en 70% minder water gebruiken?

DIT JAAR NOG LEVERBAAR.

MET 8% BIJTELLING.

Als u snel kiest voor de BMW i3 Dark Shadow Edition, dan rijdt u ‘m dit jaar nog. Met een bijtelling van slechts 8%. En met een pakketvoordeel van € 6.390,-. Wacht niet langer en ontdek deze speciale uitvoering van de duurzaamste elektrische auto op de markt. Vraag direct een proefrit aan.

DARK SHADOW EDITION.

01
Fluid Black met Frozen Grey metallic accenten
02
Comfort Pakket Advanced
03
Sportpakket
04
20 inch lichtmetalen wielen dubbelspaak in Jet Black
05
Connectivity Pakket (incl. Navigatie Professional en RTTI)
06
Achteruitrijcamera
07
Park Distance Control voor/achter (PDC)
08
Warmtepomp
09
Stoelverwarming en accuverwarming
10
Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM)
11
Velours vloermatten
12
Extra getint glas in achterportierruiten en achterruit

UW PRIJSVOORDEEL: € 6.390,-.

De BMW i3 Dark Shadow Edition komt standaard met het Comfort Pakket Advanced, een Connectivity Pakket en een Sportpakket. Daarnaast is de BMW i3 Dark Shadow Edition ook voor de zakelijke rijder fiscaal gunstig geprijsd, want over de totale fiscale waarde betaalt u slechts 8% bijtelling en hij is dit jaar nog leverbaar! De opties van deze pakketten laten zien dat duurzaam rijden perfect samen kan gaan met sportief rijplezier en comfort. Wilt u het zelf uitproberen? Vraag direct een proefrit aan.