BMW I3 PRIVATE LEASE.

TIJDELIJK INCLUSIEF 10.000 KM LAADTEGOED

De 100% elektrische en duurzame BMW i3 is geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. En tijdelijk extra aantrekkelijk met BMW Private Lease. Naast het attractieve tarief van slechts € 499,-* p/mnd profiteert u nu tijdelijk van 10.000 km gratis laden. Na het afsluiten van een Private Lease overeenkomst voor uw nieuwe BMW i3 kunt u het tegoed op uw ChargeNow laadpas activeren. Het laadtegoed blijft daarna maar liefst twee jaar geldig.

VOORWAARDEN 10.000 KM LAADTEGOED

  • Het laadtegoed van 10.000 kilometer wordt aangeboden in exclusieve samenwerking met ChargeNow.
  • Het laadtegoed van 10.000 km is gebaseerd op ChargeNow tarieven bij publiek laden (€ 0,50 starttarief en € 0,35 per kWh) en op basis van het verbruiksgemiddelde van de ConnectedDrive community (0,16 kWh/km).
  • Het tegoed kan worden gebruikt bij alle ChargeNow laadpunten in Nederland. Buiten Nederland kan het kosteloze tegoed niet gebruikt worden. Uiteraard kunt u de laadpas wel buiten Nederland gebruiken, alleen ontvangt u dan een factuur voor de gemaakte kosten.
  • Na activatie blijft het tegoed 24 maanden geldig. Na deze periode vervalt het (resterende) bedrag en is restitutie niet mogelijk. 
  • Dit aanbod is geldig tot en met 20 juni 2020. 

GA VOOR MEER SPORTIVITEIT.

  • Ook als u op zoek bent naar meer sportiviteit biedt de BMW i3 uitkomst. Voor slechts € 40,-[1] extra per maand rijdt u de extra uitdagende BMW i3s. Naast een sportief exterieur, met onder andere 20 inch velgen, zwarte wielkuipen en hoogglanzende bumperbekleding, sprint deze uitvoering in een indrukwekkende 6,9 seconden van 0 naar 100.
  • Bereken in de Private Lease tool snel en eenvoudig hoeveel uw nieuwe BMW i3 per maand kost en vraag vrijblijvend een offerte op maat aan bij uw BMW dealer.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 20 juni 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.