BMW NIEUWS

CARBON FRIDAY

10 november 2022

Wat een geluk BMW fan, van 21 t/m 26 november kan u weer één week losgaan op alle carbon onderdelen met  25% korting. Laat uw karakter weerspiegelen in het design van uw BMW en geef uw BMW meer elegantie, sportiviteit of kracht!  Een prachtig cadeau voor uzelf en uw BMW.

Er zijn BMW Carbon onderdelen voor zowel het interieur als het exterieur. Denk bijvoorbeeld aan een diffuser, spoiler, tankdop, voor- en achter vleugels, instaplijsten of spiegelkappen. Al deze accessoires geven uw BMW een uniek uiterlijk. 

PLUG IN EN GAAN

13 september 2022

Om voor iedereen het juiste antwoord te bieden, hebben we bij BMW drie concepten van geëlektrificeerde en duurzame mobiliteit ontwikkeld: de elektrische auto, de Plug-in Hybride auto en de Mild Hybrid auto. Zo hebben we niet alleen een uitgebreid en aan de wensen van de klant aanpasbaar aanbod, we verbeteren tegelijkertijd continu de ecologische balans van ons hele wagenpark. 

DE BMW M3 COMPETITION TOURING

7 juli 2022

Spanning en sensatie want het is bijna zover. De nieuwe BMW 3 serie Touring modellen zijn naar verwachting vanaf half september beschikbaar in onze configurator. Ervaar de superieure prestaties van een BMW M3 met de flexibiliteit en functionaliteit van een Touring. De BMW M3 Competition Touring, BMW M340i xDrive Touring en de BMW M340d xDrive Touring staan met vele innovatieve technologieën en omvangrijke connectiviteit voor u klaar.

DE NIEUWE GENERATIE BMW X1

17 juni 2022

Zelfverzekerd de weg op. Dat lukt gegarandeerd met de nieuwe BMW X1.  De derde generatie BMW X1 is volwassen geworden en gegroeid ten opzichte van zijn voorganger. De afmetingen zijn letterlijk toegenomen, langer, breder, hoger. Maar het grootste nieuws is…

Voor het eerst is er een volledig elektrische X1 de iX1. Kom vanaf 1 oktober naar onze locaties: Vriesendijk, Martinistad, Dijker om de BMW X1 live te bewonderen.

HET VOORDEEL VAN GEWELDIG ONDERHOUD

5 mei 2022

Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan? Wist u dat ongeacht of u nu een nieuwe BMW aanschaft of al wat langer rondrijdt in uw BMW, u gebruik kunt maken van onze BSI ( BMW Service Inclusief). Voorheen was het alleen mogelijk bij aanschaf van een nieuwe BMW. BSI is in het leven geroepen om u, trotse BMW rijder die zijn auto wil voorzien van Geweldig onderhoud, blij te maken. En de regels, die bepaald u zelf.  U betaalt vooraf een vaste totaalprijs voor al uw onderhoud. De looptijd en het aantal kilometers bepaalt u namelijk zelf.

DE NIEUWE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER

17 januari 2022

De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer hoort thuis in de metropolen van nu. Net als de pleinen en cafés, de lanen en kruisingen. Heer en meester over de uitdagingen van de stad. Dynamisch en wendbaar door smalle steegjes of veelzijdig en efficiënt volgens een strakke planning – de perfecte auto voor iedereen die actief onderweg is. 

THE 4.

9 november 2021

Sprekend design, sportieve wegligging, veel ruimte en praktisch gebruiksgemak: de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé overtuigt op elk gebied. Met zijn hoge rijcomfort en royale interieurruimte met vijf volwaardige zitplaatsen en een grote bagageruimte is de elegante 5-deurs BMW 4 Serie Gran Coupé de perfecte reisgenoot voor elke gelegenheid. 

Vanaf zaterdag 13 november bij ons in de showroom!

BMW iX

11 oktober 2021

De BMW iX bepaalt de nieuwe norm op het gebied van rijbeleving. Qua formaat kunt u hem vergelijken met bijvoorbeeld de BMW X5 of X6. Maar eigenlijk is de BMW iX zo vernieuwend, dat hij niet te vergelijken valt. Dus neem plaats in de volledig opnieuw ontworpen stoelen, en ontdek een wereld van zelfherstellende materialen, onopvallende slimme techniek, onovertroffen duurzaamheid en ongekend sportief rijplezier. 

 

DE NIEUWE BMW iX3

11 augustus 2021

De eerste volledig elektrische X model van BMW is vernieuwd! De BMW iX3 luidt een nieuw tijdperk van emissievrij rijplezier in en brengt het beste van twee werelden samen: de rijdynamiek en premiumkwaliteit van de BMW X3 met de verhoogde prestaties en efficiëntie van de BMW eDrive technologie.

Dankzij het standaard inbegrepen M Sportpakket met specifieke designkenmerken komt de nieuwe BMW iX3 bijzonder sportief voor de dag. En met een actieradius tot wel 461 km* en een gemiddeld stroomverbruik vanaf 18,5 kWh/100 km* zet de BMW iX3 nieuwe maatstaven. 

DE NIEUWE BMW 2 SERIE COUPÉ.

12 juli 2021

Krachtige proporties ontmoeten sportieve dynamiek: ontdek de nieuwe BMW 2 Serie Coupé. Door de met 31 mm vergrote spoorbreedte ten opzichte van zijn voorganger en dankzij de in deze klasse unieke achterwielaandrijving biedt de BMW 2 Serie Coupé beduidend betere stuureigenschappen en een hoogst wendbare handling. Hoogpresterende motoren zorgen daarbij voor evenveel efficiëntie als rijdynamiek.