DE BMW 128ti.

Zijn opvallende verschijning en technologische details maken de BMW 128ti een bijzonder sportieve vertegenwoordiger van de modelserie. Passend bij de kenmerkende modelspecifieke designelementen zijn de benzinemotor met BMW TwinPower Turbo technologie en het sperdifferentieel op de vooras die zorgt voor rijdynamiek op het hoogste niveau.

Leverbaar vanaf november 2020 vanaf € 49.990,-.

DESIGN

Het interieur heeft een duidelijk sportieve en elegante ambiance dankzij de specifieke designkenmerken. Met details zoals het met leder beklede M Sportstuurwiel met rood contraststiksel, de exclusieve sportstoelen met rode accenten, de bijpassende exclusieve vloermatten met rode randen en het geborduurde ti logo op de middenarmsteun.

De dorpelverbreders met rood accent en ti decal benadrukken de sportieve uitstraling van de BMW 128ti. 

RIJDYNAMIEK

Het M Sportonderstel verlaagt de BMW 128ti met ongeveer tien millimeter. Verder is hij voorzien van kortere schokdempers, strakkere demperinstellingen en hardere stabilisatoren. Samen zorgen ze voor een directere onderstelkarakteristiek die een aanzienlijk sportievere rijstijl mogelijk maakt.

De BMW TwinPower Turbo 4-cilinder bezinemotor in de BMW 128ti is bijzonder krachtig dankzij nieuwe zuigers, een grotere turbolader, een geoptimaliseerd luchtinlaatkanaal en een uitlaatsysteem met klepregeling. 

Met 265 PK (0-100 km/u in 6,1 sec) een compacte atleet!