DE BMW 3 SERIE PLUG-IN HYBRYDE.

VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

Zodra de BMW 3 Serie Plug-in Hybride de weg op gaat, laat hij alles achter zich: zowel conventies als verwachtingen. Dat geldt zeker voor de BMW 330e Sedan (ook leverbaar als 320e Sedan). Met een puur elektrische actieradius van 68 km staat de BMW 3 Serie Plug-in Hybride voor toekomstgerichte mobiliteit. De BMW TwinPower Turbo 4-cilinder-in-lijn benzinemotor, de zeer efficiënte eDrive technologie en de BMW EfficientDynamics technologieën zorgen voor meer vermogen, betere acceleratie en aanzienlijk lager brandstofverbruik. Zo rijdt u veel vaker elektrisch dan u misschien denkt. Maar altijd met het rijplezier waar BMW bekend om staat.

BMW 320e SEDAN

Nóg meer technologie voor de rijder. Met de intelligente aandrijfmodus van de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride switcht u net zo makkelijk van aandrijving als u van rijbaan wisselt. Zo rijdt u lokaal emissievrij en geruisloos. Zonder dat u inlevert op het rijplezier van BMW. 

BMW 320e TOURING

Harmonie. Een prachtig woord. De BMW 320e Touring Plug-in Hybride geeft daar een even prachtige invulling aan. Puur elektrisch en emissievrij op weg naar werk of krachtig en dynamisch met voldoende actieradius voor een weekendje weg. De BMW 320e Touring maakt alles mogelijk. 

ACTIERADIUS EN OPLADEN.
CONNECTIVITY.
XtraBoost.

ACTIERADIUS EN OPLADEN.

Nieuwe doelen stellen: met een puur elektrische actieradius van 68 km (Sedan) en 63 km (Touring) staan de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride modellen voor toekomstgerichte mobiliteit. De energie hiervoor wordt opgeslagen in de vloeistofgekoelde hoogvoltage-accu die eenvoudig en snel thuis via een normaal 230V stopcontact of met de BMW Wallbox uit het omvangrijke BMW Charging product- en service-aanbod kan worden opgeladen. Onderweg heeft u toegang tot het uitgebreide netwerk van CHARGE NOW laadstations.

CONNECTIVITY.

De laadstatus van de accu, de resterende actieradius of de locatie van het dichtstbijzijnde laadstation: met de BMW Connected App kunnen de actuele verbruiks- en efficiëntiewaarden van uw BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride* altijd worden opgeroepen. Met de Remote functies kan bovendien het opladen worden geregeld en kan de efficiëntie van elke rit worden gemeten en dankzij nuttige tips voor een grotere actieradius worden geoptimaliseerd. Voor het perfecte klimaat kan de temperatuur in uw BMW heel eenvoudig vooraf worden ingesteld via de iDrive Controller of de BMW Connected App.

XtraBoost.

In het rijprogramma XtraBoost ondersteunt de elektromotor de verbrandingsmotor met tot 30 kW (41 pk) extra vermogen. Daarbij reageert de aandrijving nog nauwkeuriger op het gaspedaal. De duidelijk waarneembare boost-functie resulteert in uitmuntende acceleratiekracht en zorgt zo voor een unieke, zeer sportieve rijbeleving.

MINDER BELASTING. VOOR U EN HET KLIMAAT.

Hoe meer u elektrisch rijdt, hoe minder u uitstoot en hoe beter het is voor het milieu. Daar komt bij dat de overheid de BPM-tarieven baseert op de CO2-uitstoot van het voertuig, wat in het geval van een BMW Plug-in Hybride zeer gunstig uitpakt. Daarnaast betaalt u minder motorrijtuigenbelasting en geeft u minder uit aan brandstof. Zo bent u goed voor het klimaat én uw eigen portemonnee.

SLIMME SYSTEMEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

Iedere BMW Plug-in Hybride heeft zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor en schakelt zo efficiënt mogelijk tussen deze aandrijvingen. Daarbij wordt slim gebruik gemaakt van uw locatie- en navigatiegegevens. Natuurlijk kunt u ook handmatig schakelen tussen de verschillende modi. Het BMW eDrive aandrijvingsconcept zorgt voor extra indrukwekkende rijdynamiek.

ELEKTRISCH RIJDEN ALS HET U UITKOMT.

In een BMW Plug-in Hybride rijdt u vaker elektrisch dan u denkt. Het volledig elektrische bereik is groot genoeg voor al uw woon- werkverkeer. Zo kiest u zelf de momenten waarop u elektrisch wilt rijden, én profiteert u van de extra actieradius en andere voordelen van een verbrandingsmotor.

Brandstoverbruik en CO₂-emissie.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 330e Sedan is 1,3 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie is 30. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Touring varieert tussen de 1,4 en 8,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 32 en 194 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.