DE BMW 8 SERIE CABRIO

De BMW 8 Serie Cabrio is een statement van luxueuze sportiviteit. Een temperamentvolle vertegenwoordiger van de BMW luxeklasse, met een vooruitstrevende vormtaal die een indrukwekkende esthetiek en zelfvertrouwen uitstraalt. Daarnaast overtuigt deze emoties opwekkende cabriolet als krachtige sportauto, die dankzij de modernste technologieën beschikt over een uitmuntende dynamiek en voortreffelijke rijeigenschappen. Zo overtreft hij de hoogste eisen en biedt hij een nieuwe dimensie van eigentijds rijplezier.

"De BMW 8 Serie Cabrio is de boeiende samensmelting van eigentijdse esthetiek en uitzonderlijke sportiviteit."

DE HIGHLIGHTS VAN DE BMW 8 SERIE CABRIO

  • Met zijn krachtige motoren en geavanceerde aandrijvingscomponenten tilt de BMW 8 Serie Cabrio sportiviteit naar het hoogste niveau. Acceleratiewaarden van het kaliber sportauto en een nauwkeurig afgestemd onderstel getuigen van ware autosportgenen - en nodigen op elk moment uit tot dynamische sprints en vlot genomen bochten.

 

  • De BMW 8 Serie Cabrio is een elegante cabriolet die met elke scherpe lijn en elk subtiel detail individuele luxe uitstraalt. Door de combinatie van met zorg geselecteerde materialen, ultiem vakmanschap en de zelfverzekerde designtaal ontstaat een onvergetelijke beleving van zinnenprikkelende sportiviteit.

 

  • Vooruitstrevende luxe: met de geavanceerde technologieën van de BMW 8 Serie Cabrio wordt elke rit een unieke belevenis, die wat betreft comfort, veiligheid en functionaliteit niets te wensen overlaat.

 

 

 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.