DE BMW i4

DE EERSTE 100% ELEKTRISCHE GRAN COUPÉ

De eerste volledig elektrische BMW i4 biedt wendbaarheid en dynamiek voor het BMW typerende rijplezier, maar ook comfort en moderne functionaliteit. De i4 combineert sportieve duurzaamheid en gracieus design met het comfort van een vierdeurs model met een praktische, grote bagageklep.

De elegante, langgerekte proporties zorgen voor een sportieve uitstraling. Korte overhangen, slanke dakstijlen en frameloze ruiten vormen samen met de vloeiende daklijn het kenmerkende silhouet van een BMW coupé. Accenten in BMW i blauw verwijzen naar de vele innovaties. Zo biedt de deels gesloten BMW nieren grille uitrustingsafhankelijk ook plaats aan radarsensoren voor de bestuurdersassistentiesystemen. De voorbumper heeft een minimaal aantal openingen, zoals de geïntegreerde Air Curtains die de luchtstroom efficiënt langs de wielen geleiden. Verzonken portiergrepen, aerodynamische wielen en een vin aan de achterzijde dragen verder bij aan het optimaliseren van de aerodynamica.

U kunt de BMW i4 nu zelf bij ons ervaren. Plan eenvoudig een proefrit.

HET GELUID VAN DE BMW i4 PAST ZICH AAN AAN DE RIJMODUS.

De optionele uitrusting BMW IconicSounds Electric zorgt voor het aandrijfgeluid in het interieur. Krachtig en dynamisch met duidelijk ‘motorgeluid’ in de SPORT modus, uitgebalanceerde akoestiek met lichte akoestische feedback in de COMFORT modus en met het hoogste akoestische comfort en zonder toegevoegd geluid in de modus ECO PRO.

BMW Curved Display

Het nieuwe BMW Curved Display voegt het instrumentenpaneel van 12,3 inch en het Touch Control Display van 14,9 inch samen tot een groot modern scherm dat ergonomisch rond de bestuurder is gebogen.

Comfortabel en ruim.

De BMW i4 is een volwaardige vijfpersoonsauto en biedt achterin ruimte aan drie personen. Dankzij de riante hoofd- en beenruimte genieten ook alle passagiers van optimaal zitcomfort.

Sportieve zitpositie

De moderne uitstraling van de BMW i4 wordt versterkt door het vlakke en elegante dashboard. De hoge middenconsole zorgt voor een sportieve zitpositie en scheidt de ruimte voor de bestuurder van die voor de passagier.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

MET 100% GROENE STROOM GEPRODUCEERD.

De productie van de BMW i4 vindt consequent duurzaam en uitsluitend met behulp van groene stroom plaats. Daarbij worden in de hoogspanningsaccu van de BMW i4 bewust geen zeldzame aardmetalen toegepast. Het beste is echter dat u met de BMW i4 altijd lokaal emissievrij rijdt en zorgeloos kunt genieten van de rijdynamische kwaliteiten van de auto.

DE BMW i4 M50 MET 400 kW (544 pk).

De BMW i4 M50 overtuigt met 400 kW (544 pk), 795 Nm koppel en een topsnelheid van 225 km/h (elektronisch begrensd). Met twee hoogefficiënte elektromotoren op de voor- en achteras versnelt de Gran Coupé in slechts 3,9 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h. Daarbij biedt de BMW i4 M50 een maximale actieradius van tot 510 km*, wat hem ook voor dagelijks gebruik zeer geschikt maakt. Met het Adaptieve M Onderstel, BMW xDrive op basis van twee BMW M eDrive motoren, Sport Boost en M Sportremmen zijn optimale dynamiek en tractie gewaarborgd.