DE BMW X7 DARK SHADOW EDITION.

De BMW X7 Dark Shadow tilt de beleving van luxe en grandeur naar een geheel nieuw niveau. Exclusieve exterieurhighlights zoals de carrosseriekleur Frozen Arctic Grey metallic en de imposante 22 inch lichtmetalen wielen in V-spaak styling 775 M Bicolor Jet Black mat dragen daaraan bij. Kenmerken van de BMW Individual Hoogglans Shadow Line, zoals de BMW nierengrille en de opvallende uitlaateindpijpen in krachtig zwart, onderstrepen zijn onverschrokken karakter. Het interieur verwelkomt u met een luxueuze esthetiek en unieke designelementen van de BMW Dark Shadow Edition. Het exclusieve Edition’s opschrift op de middenconsole met elegante BMW Individual interieurlijsten Pianolack Schwarz en de BMW Individual edelhoutuitvoering Fineline Schwarz met aluminiuminleg zorgen voor een luxueuze ambiance. De BMW Individual vollederuitrusting Merino in Nachtblau/Schwarz met contraststiksel en de BMW Individual dakhemel Alcantara Nachtblau maken het interieur compleet. De BMW X7 Dark Shadow Edition laat niets te wensen over op gebied van elegantie en comfort. Deze exclusieve BMW X7 heeft een beperkte oplage van 500 stuks wereldwijd. 

DE INNOVATIEVE FEATURES VAN DE BMW X7.
DE UNIEKE RIJEIGENSCHAPPEN VAN DE BMW X7.

DE INNOVATIEVE FEATURES VAN DE BMW X7.

Het buitengewone comfort van de BMW X7 begint al voor het instappen: met de BMW Digital Key heeft u voortaan zelfs geen sleutel meer nodig. Innovatieve technologieën zoals de bestuurdersassistentiesystemen van de BMW Personal CoPilot en andere geavanceerde ConnectedDrive Services maken elke rit zo aangenaam mogelijk. Daarnaast is het vernieuwende infotainmentsysteem dat met gebaren kan worden bediend, altijd up-to-date dankzij regelmatige ’over the air’ software-upgrades.

DE UNIEKE RIJEIGENSCHAPPEN VAN DE BMW X7.

Superioriteit, zo ver het oog reikt. De nieuwe BMW X7 is een luxe SAV met echt offroad-potentieel. De standaard Adaptieve luchtvering op voor- en achteras, het innovatieve onderstelregelsysteem en de Integral Active Steering bieden maximale controle en comfort op elke ondergrond. En dankzij het M Sportuitlaatsysteem doet ook het motorgeluid niet onder voor de dynamische prestaties.