DE NIEUWE 3 SERIE TOURING

Vanaf 28 september in de showroom.

Een dynamisch design, merkbaar meer rijplezier en nog betere functionaliteit dankzij innovatieve details kenmerken de nieuwe BMW 3 Serie Touring. Het stijlvolle en dynamische karakter van de nieuwe BMW 3 Serie Touring komt tot uiting in het nog verder verfijnde interieur met een premium uitstraling en de nieuwste innovaties op het gebied van bediening en connectiviteit.

TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD.

BMW 330iA Touring Introduction

In juli 2019, bij aanvang van de productie, is de BMW 330iA Touring de enige benzinevariant. In november volgt dan de BMW 320iA Touring.Tijdelijk bieden wij daarom de BMW 330iA Touring Introduction aan met een verlaagde vanaf prijs. Deze prijs komt overeen met de BMW 320iA Touring. 

Ter vergelijking:

  • BMW 320iA Touring. Vanaf prijs  € 50.742,-
    • 4-cilinder-in-lijn benzinemotor met 184pk.
  • BMW 330iA Touring Introduction. Vanaf prijs € 50.742,-
    • 4-cilinder-in-lijn benzinemotor met 258pk.

Neem contact op met één van onze verkoopadviseurs voor meer informatie.

dynamische proporties.

Kenmerkende verhoudingen en een design dat is opgebouwd uit scherpe lijnen en opvallend gevormde oppervlakken zorgen ervoor dat de nieuwe BMW 3 Serie Touring dynamisch en gespierd oogt, en direct de aandacht trekt. Hij is 76 mm langer dan zijn voorganger en meet nu 4.709 mm. Ook in de breedte is de auto gegroeid, met 16 mm tot 1.827 mm. De hoogte is toegenomen met 11 mm tot 1.440 mm. De wielbasis is 41 mm groter dan die van zijn voorganger en bedraagt nu 2.851 mm. De spoorbreedte vóór is met 43 mm gegroeid tot 1.587 mm en de spoorbreedte achter met 21 mm tot 1.604 mm. Die afmetingen dragen bij aan het sportieve en wendbare weggedrag.

Net als de nieuwe BMW 3 Serie Sedan komt ook de BMW 3 Serie Touring – met zijn grote BMW nierengrille, lage dubbele koplampen en prominente voorbumper – bijzonder krachtig over. LED koplampen zijn standaard op de nieuwe BMW 3 Serie Touring. De optionele LED koplampen met uitgebreide functionaliteit beschikken over U-vormige dagrijverlichting. 

De daklijn en de vorm van de zijruiten creëren samen het vertrouwde silhouet van de BMW 3 Serie Touring maar dan met een extra dynamisch accent. De krachtige en duidelijk waarneembare ‘schouderlijn’, een kenmerkende lijn die over de flanken uitmondt in de zogenoemde Hofmeister-knik (de bocht aan de voet van de C-stijl bij de achterste zijruit), accentueert sportiviteit en voorwaartse dynamiek. Het premium gevoel wordt benadrukt door de standaard dakrailing plus aluminium lijsten rond de zijruiten. De vormen van de zijpanelen sluiten vloeiend aan op de achterzijde. Een geprononceerde achterspoiler, de LED achterlichten met een donkerder bovenste gedeelte en de dubbele uitlaatpijpen op alle modellen leggen extra nadruk op de dynamiek.

een premium ambiance.

De op de bestuurder gerichte cockpit, de nieuwe indeling van het Control Display en het instrumentenpaneel en de rangschikking naar functie van de bedieningsorganen in een klein aantal panelen geven het interieur van de BMW 3 Serie Touring een sportieve ambiance.

De standaarduitrusting omvat onder meer een nieuw ontworpen en met leder bekleed sportstuurwiel met multifunctionele knoppen, steunen voor de duimen en verchroomde inzetten. De hoge middenconsole en het op elkaar afgestemde design van de deurpanelen en het dashboard geven de inzitten een geborgen gevoel. Tegelijkertijd accentueert het moderne dashboard met zijn lichte vormgeving en horizontale lijnen, verchroomde sierlijsten en andere fraaie details de ruimte en de premium ambiance in het interieur.