DE NIEUWE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER

De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer hoort thuis in de metropolen van nu. Net als de pleinen en cafés, de lanen en kruisingen. Heer en meester over de uitdagingen van de stad. Dynamisch en wendbaar door smalle steegjes of veelzijdig en efficiënt volgens een strakke planning – de perfecte auto voor iedereen die actief onderweg is. 

INTUÏTIEF BEDIENINGSCONCEPT VAN DE NIEUWSTE GENERATIE.

De BMW 2 Serie Active Tourer is uitgerust met

  • BMW iDrive van de nieuwste generatie en een veelvoud aan innovatieve technologieën, die normaal gesproken allesbehalve standaard zijn in deze klasse.
  • Onder meer het BMW Curved Display en de BMW Intelligent Personal Assistant zorgen voor een intuïtieve en nieuwe gebruikerservaring.

PERFECT VERBONDEN MET UW BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

De BMW 2 Serie Active Tourer met BMW iDrive biedt een volledig nieuwe gebruikerservaring:

  • Uitgerust met BMW Operating System 8
  • Volledig digitaal infotainmentsysteem met ergonomisch BMW Curved Display
  • Zeer modern bedieningsconcept met intuïtieve menustructuur en interactie met aanraking of natuurlijke dialoog

EXTERIEURHIGHLIGHTS VAN DE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

Het sportieve en soevereine design van de BMW 2 Serie Active Tourer heeft dankzij de grote, achthoekige dubbele nierengrille een markante en zelfverzekerde uitstraling. Verzonken portiergrepen benadrukken het heldere design. Tegelijkertijd heeft het silhouet dankzij de gestrekte zijruitomlijsting, de vlakke A-stijl en de precieze lijnvoering een dynamisch karakter.

LED koplampen met iconisch lichtdesign.

De optionele adaptieve LED koplampen hebben een iconisch lichtdesign en zijn voorzien van een veelvoud aan lichtfuncties, zoals een verblindingsvrije grootlichtassistent. Het driedimensionale effect komt dankzij de donkere behuizing optimaal tot zijn recht.

Groot glazen panoramadak.

Het elektrisch bedienbare glazen panoramadak zorgt geopend voor veel frisse lucht, terwijl het gesloten zorgt voor een helder interieur met groots ruimtegevoel. Bovendien is het voorzien van een zonnerolscherm, dat bij intensief zonlicht traploos gesloten kan worden.

Dynamisch vormgegeven achterzijde.

De BMW 2 Serie Active Tourer heeft een dynamische achterzijde met krachtige schouders en een geïntegreerde dakspoiler. Compacte LED achterlichten op de hoeken van de achterzijde en sierlijsten rondom de reflectoren in de achterbumper maken de sportieve uitstraling compleet.

HET NIEUWE INTERIEURDESIGN VAN DE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

Het interieur van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer heeft een progressieve uitstraling en biedt zeer veel ruimte. Daarbij zorgen optimaal geplaatste opbergruimtes, optionele sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier en de standaard verstelbare achterbankleuning voor uiterst veelzijdige gebruiksmogelijkheden en meer zitcomfort achterin.

Bagageruimtevolume.
Interieurdesign.
Verhoogd zitcomfort.

Bagageruimtevolume.

Het bagageruimtevolume van de BMW 2 Serie Active Tourer bedraagt afhankelijk van de uitvoering 406 tot 470 liter en is dankzij de standaard verstelbare achterbankleuning naar wens nog verder uit te breiden. Bij een volledig neergeklapte achterbankleuning is maar liefst tot 1.455 liter beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld ook eenvoudig uw mountainbike meenemen.

Interieurdesign.

Het ruimtelijke interieur van de BMW 2 Serie Active Tourer wordt gekenmerkt door een helder en modern design. Centraal staat het iconische BMW Curved Display, volledig op de bestuurder gericht. Samen met het innovatieve BMW iDrive zorgt dit voor een volledig nieuwe gebruikerservaring.

Verhoogd zitcomfort.

De stoelen van de BMW 2 Serie Active Tourer bieden standaard een hoog zitcomfort dankzij veelvoudige instelmogelijkheden. Zoals de verstelling van de zithoogte en lengte van de zitting, evenals de instelling van de rugleuning en de hoofdsteunen. Optioneel zijn de Actieve Comfortstoelen met lendensteun en massagefunctie.

Brandstof- en stroomverbruik en CO₂ emissie.

Het gemiddelde brandstofverbuik van de BMW 2 Serie Active Tourer varieert tussen de 4,8-6,6l/100kml; het gemiddelde stroomverbruik is nog niet bekend; de gemiddelde Co2 emissie is tussen de 125-150 g/km en de elektrische actieradius loopt op tot 80km. Data op basis van peildatum 1 januari 2022.

De BMW 225e xDrive en BMW 230e xDrive Active Tourer zijn naar verwachting vanaf juli 2022 leverbaar.