DE NIEUWE BMW 2 SERIE COUPÉ.

Krachtige proporties ontmoeten sportieve dynamiek: ontdek de nieuwe BMW 2 Serie Coupé. Door de met 31 mm vergrote spoorbreedte ten opzichte van zijn voorganger en dankzij de in deze klasse unieke achterwielaandrijving biedt de BMW 2 Serie Coupé beduidend betere stuureigenschappen en een hoogst wendbare handling. Hoogpresterende motoren zorgen daarbij voor evenveel efficiëntie als rijdynamiek.

Uitvoeringen

BMW 220i Coupé

Vanaf € 47.645,12

BMW 220d Coupé

Vanaf € 50.123,08

BMW M240i xDrive

Vanaf € 75.464,38

Sportieve rijbeleving.

De achterwielaandrijving van de nieuwe BMW 2 Serie Coupé zorgt voor een sportieve rijbeleving. Met de optionele Variable Sport Steering met Servotronic ontstaat een direct en scherp stuurgedrag met geringe stuurinput.

BMW Live Cockpit

Het optionele weergave- en bedieningsconcept BMW Live Cockpit Professional zorgt samen met de BMW Intelligent Personal Assistent voor een perfecte, natuurlijke dialoog tussen mens en machine. Alle digitale functies zijn even eenvoudig en intuïtief te bedienen.

Exterieur highlights

Het driedelige design van de BMW 2 Serie Coupé verbindt de kenmerken van traditionele compacte BMW Coupés met een moderne styling. Naast de voor BMW kenmerkende proporties en een brede stand op de weg zorgen driehoekige vormen en diagonale lijnen voor een dynamisch voorkomen van de nieuwe BMW 2 Serie Coupé.

Nierengrille

De nierengrille onderstreept het karaktervolle design van de nieuwe  BMW 2 Serie Coupé. De klassieke spijlen hebben plaatsgemaakt voor kleppen die automatisch openen of sluiten naargelang de behoefte aan koellucht. Daarmee visualiseren ze tegelijk de kracht van de achterliggende motor.

Bi-LED koplampen

De nieuwe koplampen van de BMW 2 Serie Coupé zijn niet zoals gebruikelijk met dubbele ronde schijnwerpers uitgevoerd, maar met enkele schijnwerpers. een knipoog naar de iconische BMW Coupé modellen als de BMW 2002. Dankzij de Bi-LED technologie zijn dim- en grootlicht in een lichtrand gerealiseerd.

Achterzijde

De op de uiterste hoeken geplaatste achterlichten versterken de brede stand op de weg van de nieuwe BMW 2 Serie Coupé. Licht en schaduw, gecreëerd door de horizontale lijnen, lichten de achterzijde op markante wijze uit.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Veel gestelde vragen over de BMW 2 Serie Coupé.

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé staat per januari 2022 in de showroom. 

De BMW 2 Serie Coupé is al te configureren op de site van BMW Nederland.

De BMW 2 Serie Coupé is reeds bij ons te bestellen.

De eerste klantorders worden geproduceerd in augustus 2021. Neem contact met ons op voor meer informatie over de actuele levertijd.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Coupé varieert tussen de 4,6 en 8,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 120 en 200 g/km. Data op basis van peildatum 1 juli 2021.