NU IN DE SHOWROOM.

De nieuwe BMW 7 Serie maakt zijn intenties direct duidelijk met een zelfverzekerd voorkomen, verfijnde elegantie en innovatieve bediening van assistentiesystemen en connectiviteitstechnologie belichaamt hij de luxeklasse van BMW. Een exceptioneel breed aanbod in rijassistentiesystemen, zoals Driving Assistant Professional met Steering & Lane Control Assistant bieden nog meer vooruitgang op gebied van autonoom rijden. Superioriteit ontmoet exclusiviteit. Luxe ontmoet prestaties.

De hoogste standaard
BMW Intelligent Personal Assistant
Nieuw, opvallend en prestigieus

De hoogste standaard

Het nieuwe interieur creëert een verfijnde ambiance voor meer comfort tijdens het afleggen van lange afstanden. Exklusivleder ‘Nappa’ ledder met stiksels in gevlochten design, nieuwe verfijnde houten interieurlijsten en ambianceverlichting achterin voorzien van klassiek rookglas maken de ambiance binnenin nog harmonieuzer. 

BMW Intelligent Personal Assistant

De BMW Intelligent Personal Assistant gedraagt zich als een digitale co-bestuurder en expert in de auto en wordt geactiveerd door stemcommando’s. Het systeem maakt communicatie tussen u en uw BMW op het hoogste niveau mogelijk. Het systeem leert uw individuele voorkeuren van de voertuiginstellingen en uw mobiliteitsagenda kennen.

De innovatieve technologieën van de BMW 7 Serie zijn baanbrekend!

Nieuw, opvallend en prestigieus

Opvallend is hij zeker met de nieuwe BMW nierengrille die qua oppervlakte met zo’n 40 procent is gegroeid. Slankere koplampen, optioneel uit te rusten met BMW Laserlight en de luchtinlaten die zijn voorzien van in carrosseriekleur gespoten platen en nieuwe opvallende chromen sierlijsten.

De BMW 745e Plug-in Hybride

COMBINEER HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Ook de nieuwe plug-in hybridemodellen van de BMW 7 Serie zijn klaar voor de showroomintroductie op 30 maart 2019. Naast het sportieve karakter, het reiscomfort en de aangename ambiance, biedt de nieuwe plug-in hybride BMW 7 Serie een hoge mate van efficiency en de mogelijkheid om volledig elektrisch aangedreven, lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos te rijden.

Verbeterde acceleratie.

Met de nieuwe aandrijftechnologie hebben de BMW 745e, de BMW 745Le en de BMW 745Le xDrive meer dan ooit het typerende karakter van de luxesedan. Het nieuwe aandrijfsysteem geeft de nieuwe plug-in hybride BMW 7 Serie een nog groter acceleratievermogen. de nieuwe BMW 745Le xDrive bereikt de 100 km/u vanuit stilstand in slechts 5,1 seconden.

De elektrische actieradius van de nieuwe BMW 745e ligt tussen 54 en 58 kilometer. Zo rijdt u volledig elektrische en emissievrij tot ver buiten de stad.