DE NIEUWE BMW iX3

VOLLEDIG ELEKTRISCH. GELADEN MET RIJPLEZIER

De eerste volledig elektrische X model van BMW is vernieuwd! De BMW iX3 luidt een nieuw tijdperk van emissievrij rijplezier in en brengt het beste van twee werelden samen: de rijdynamiek en premiumkwaliteit van de BMW X3 met de verhoogde prestaties en efficiëntie van de BMW eDrive technologie.

Dankzij het standaard inbegrepen M Sportpakket met specifieke designkenmerken komt de nieuwe BMW iX3 bijzonder sportief voor de dag. En met een actieradius tot wel 461 km* en een gemiddeld stroomverbruik vanaf 18,5 kWh/100 km* zet de BMW iX3 nieuwe maatstaven. 

Standaard heel compleet.

De BMW iX3 overtuigt in standaarduitvoering al met een rijke uitrusting voor interieur en exterieur.
Tot de standaarduitrusting behoren onder meer:

 • M Sportpakket
 • adaptieve LED koplampen en LED achterlichten
 • automatische bagageklepbediening
 • glazen panoramadak
 • BMW Live Cockpit Professional
 • automatische airconditioning met 3-zoneregeling
 • dashboard in Sensatec
 • gegalvaniseerde applicaties voor bedieningselementen
 • Ambiance verlichting
 • met leder bekleed multifunctioneel M Sportstuurwiel
 • M voetsteun en pedalen in aluminium
 • instaplijsten met verlicht M opschrift
 • adaptief onderstel
 • warmtepomp voor hogere efficiëntie en preconditioning
 • Active Protection

OPLADEN VAN DE BMW iX3.

Waar en hoe u uw BMW iX3 ook op wilt laden, BMW biedt op maat gemaakte producten en diensten. Voor openbaar opladen biedt BMW Charging toegang tot alle publieke- en semipublieke laadpunten en snelladers in Nederland en een wereldwijd netwerk van meer dan 330.000 laadpunten. Daaronder vallen ook talrijke snellaadstations aan belangrijke routes in heel Europa. Met een laadcapaciteit tot 150 kW kan de BMW iX3 in ca. 34 minuten weer voor 80 procent worden opgeladen. Laadpauzes tijdens het reizen met uw BMW iX3 worden daarmee nog korter.

Ook voor het thuis opladen biedt BMW in samenwerking met Eneco eMobility alles wat u nodig heeft. Eneco eMobility biedt u 2 type laadpunten aan; één geavanceerd model met de mogelijkheid om automatisch laadkosten te declareren, een overspanningsbeveiliging en service op afstand en één basis model. Beide laadpunten worden altijd inclusief professionele montage thuis aangeboden.


Ook in uw BMW iX3 wordt u ondersteunt met nuttige digitale services. Dankzij slimme Connected Charging diensten kunt u op ieder moment via het centrale informatiedisplay of via de app de laadstatus van uw accu controleren. Ook weet u altijd precies waar laadstations te vinden zijn en of deze vrij zijn. U kunt de aandrijving en het interieur optimaal voorbereiden op de volgende rit en u heeft daarnaast altijd de historie van uw laadsessies in beeld.

SNELLADEN MET MAXIMAAL 150kW.

Bij snellaadstations laadt de BMW iX3 met ca. 13 kilometer per minuut. Dat wil zeggen dat voor iedere minuut laden de actieradius met 13 kilometer wordt verhoogd. In 10 minuten heeft u dus alweer 130 kilometer actieradius opgeladen. Dit is 806 kilometer per uur.

Dankzij BMW Charging heeft u toegang tot alle publieke- en semipublieke laadpunten en snelladers in Nederland en een wereldwijd netwerk van meer dan 330.000 laadpunten.

BESTUURDERSASSISTENTIESYSTEMEN VAN DE BMW iX3.

Intelligente bestuurders-assistentiesystemen van de nieuwste generatie, zoals het standaard Driving Assistant Professional met Active Cruise Control met Stop & Go functie en Steering & Lane Control Assistant, bieden optimaal comfort en maximale veiligheid in veel kritieke of eentonige verkeerssituaties. De uitrusting Parking Assistant Plus met achteruitrijassistent maakt het eenvoudiger dan ooit om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Bovendien ondersteunt de achteruitrijassistent bij het comfortabel en veilig achteruitrijden, bijvoorbeeld in nauwe straten.

ADAPTIEF ONDERSTEL.

Het adaptieve onderstel maakt het mogelijk om de karakteristiek van de schokdempers aan te passen aan de actuele rijsituatie en zo het afrolcomfort van de BMW te vergroten of juist de rijdynamiek te laten toenemen De standaardinstelling COMFORT biedt bovendien een hoger rijcomfort.

Direct rijden? Dat kan met een nieuwe BMW iX3 uit onze voorraad.

ZAKELIJK EEN BMW iX3 RIJDEN.

BEREKEN UW NETTO MAANDBEDRAG.

Wanneer u kiest voor een zakelijke financiering van BMW Financial Services bij de aanschaf van een een BMW iX3 met BMW Financial Lease, dan kunt u aanspraak maken op diverse fiscale voordelen. Dit geldt alleen wanneer u de auto op de balans van uw onderneming zet. Alle autokosten zijn bij het maandbedrag inbegrepen en met het voordeel dat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden.

Met behulp van de Total Cost of Ownership calculatietool berekent u snel en eenvoudig wat uw BMW iX3 netto per maand gaat kosten.

Ja, BMW zit absoluut in mijn DNA.
Jan Lammers - sportief directeur Dutch Grand Prix

Jan Lammers & de BMW iX3.

Jan Lammers is sportief directeur van de Dutch Grand Prix en één van de meest ervaren coureurs van Nederland. Als jongetje groeide hij op in Zandvoort: strand, duinen en het circuit. Op zijn zestiende stond hij aan de start.

De echte BMW liefhebber, zoals Jan Lammers, is natuurlijk vooral benieuwd naar wat er van binnen zit. Hoe rijdt deze elektrische BMW? Om te beginnen heeft de iX3 het laagste gewicht in zijn klasse, waardoor hij nog sneller accelereert dan zijn brandstof evenknie. Het accupakket is geplaatst onder in de auto, wat de iX3 een perfecte balans geeft. Daarnaast maakt de iX3 gebruik van achterwielaandrijving, wat zorgt voor dat typerende ‘BMW gevoel’. Je hebt het idee dat je een duwtje in de rug krijgt, in plaats van dat je voortgetrokken wordt. En dat maakt een groot verschil. 

‘Eens een coureur, altijd een coureur, dat geldt zeker voor mij’, zegt Jan. ‘Maar tegenwoordig gaat het in mijn leven ook over balans. Vroeger wilde ik alleen maar sneller. Nu, na een lange werkdag, wil ik in mijn auto stappen en ontspannen. Maar wel op zo’n manier dat als ik wil, ik alleen maar het pedaal hoef in te trappen om de auto tot leven te laten komen. En met de iX3 kan dat. Het is ongelofelijk om te zien welke technologische ontwikkelingen allemaal hebben plaatsgevonden, en hoe comfortabel, veilig en hard je dan kan rijden.”

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.