De nieuwe BMW M8 Coupé en BMW M8 Cabrio.

Vanaf september in de showroom.

De BMW 8 Serie Coupé M modellen vormen het summum van luxueus rijplezier, een elegante combinatie van M genen met eigenschappen voor dagelijks gebruik – zowel op de weg als op het circuit. Leverbaar in drie varianten: de BMW M850i xDrive Coupé en Cabrio biedt een buitengewone synthese van comfort, prestaties en efficiëntie. De BMW M8 Coupé en Cabrio met M xDrive biedt behalve de luxe ambiance in het interieur ook het ultieme autosportgevoel, en is ontworpen om de rijdynamische grenzen te verleggen. De BMW M8 Competition Coupé en Cabrio met M xDrive is een nog krachtigere, exclusievere versie van deze high-performance sportauto.

BMW M8 COMPETITION COUPÉ

Het progressieve design van de BMW M8 Competition Coupé overtuigt met zijn uitermate dynamische en tegelijk buitengewoon elegante vormen. Het resultaat is een indrukwekkende sportauto die zijn luxueuze karakter moeiteloos communiceert vanuit ieder perspectief. Het interieur vormt met de fijnste materialen en meesterlijk vakmanschap de perfecte symbiose van pure sportiviteit en weldadige luxe.

BMW M8 CABRIO

Het design van de BMW M8 Cabrio inspireert met zijn synthese van compromisloze dynamiek en verleidelijke elegantie. Kenmerkende M specifieke designelementen zoals de omlijsting van de nierengrille en het M Sportuitlaatsysteem in hoogglans chroom zorgen voor exclusieve exterieuraccenten. Bovendien verwijzen de grote luchtinlaten met spijlen en de frontsplitters in hoogglans zwart samen met de M buitenspiegels en de M achterspoiler – beide in carrosseriekleur – naar het grote prestatiepotentieel van de BMW M8 Cabrio. De expressieve 20 inch lichtmetalen M wielen onderstrepen het dynamische karakter nog eens extra. Ook in het interieur is exclusieve sportiviteit tastbaar: de M Sportstoelen in leder Merino, het met leder beklede M stuur en andere extravagante details als de sportieve interieurlijsten in Pianolack Schwarz en de Alcantara hemelbekleding laten de inzittenden genieten van stijlvolle luxe.