De nieuwe BMW X2 M Mesh Edition.

Gemaakt om op te vallen.

De BMW X2 is nu nog aantrekkelijker en onderscheidt zich nog meer als BMW X2 M Mesh Edition. De op de BMW X2 Model M Sport X gebaseerde BMW X2 M Mesh Edition is voorzien van stijlvolle designdetails en een exclusieve uitrusting zoals de BMW M nierengrille in hoogglanzend zwart, met een opvallend driedimensionaal Mesh effect dat is geïnspireerd op de autosport. 

Uniek uiterlijk

De BMW X2 M Mesh Edition heeft een uniek uiterlijk dankzij de BMW M nierengrille in hoogglanzend zwart, met een opvallend driedimensionaal Mesh effect dat is geïnspireerd op de autosport, plus de nieuwe kleur Frozen Black-Brown, specifiek voor deze uitvoering. Deze mokka-achtige tint komt voor op de bumperinzetten, de panelen op de portieren, de dorpelverbreders en de wielkuiplijsten.

Absoluut uniek. Extreem uitzonderlijk.

Interieur

De BMW X2 M Mesh Edition komt standaard met een tweekleurige interieuruitrusting, M Sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteun en bekleding in leder Dakota in de opvallende kleur Mokka met Alcantara in Anthrazit en oranje contraststiksel op de zitplaatsen, het dashboard en de middenconsole. De vloermatten met biezen en stikwerk in oranje en instaplijsten met opschrift “Edition” horen hier natuurlijk ook bij.