DE NIEUWE PLUG-IN HYBRIDE BMW X1 EN X2

BMW presenteert de nieuwe BMW X1 xDrive25e en BMW X2 xDrive25e. Twee compacte BMW X-modellen met een Plug-in Hybride aandrijving. De efficiënte elektrische motor en geavanceerde batterijceltechnologie zorgen voor lokaal emissievrij rijden tot een bereik van 57 kilometer. 

 

KRACHTIG EN EFFICIËNT

Het plug-in hybridesysteem van de nieuwe BMW X1 xDrive 25e en de nieuwe BMW X2 xDrive25e bestaat uit een 1,5 liter 3-cilinder benzinemotor met BMW TwinPower Turbo Technology en een speciaal voor dit model ontwikkelde elektrische aandrijving. De krachtige elektromotor, die zijn volledige koppel vanuit stilstand levert, stelt de bestuurder in staat extreem snel te reageren op veranderende rij omstandigheden. Bovendien draagt ​​de positie van de elektromotor boven de achteras bij aan de harmonieus uitgebalanceerde aslastverdeling van de nieuwe BMW X1 xDrive25e en de nieuwe BMW X2 xDrive25e. 

Medio april 2020 verwacht bij ons in de showroom

DAGELIJKS EMISSIEVRIJ RIJDEN

Met de allernieuwste hoogvoltage batterijceltechnologie beschikken de nieuwe BMW X1 xDrive25e en de nieuwe BMW X2 xDrive25e over een elektrische actieradius tussen de 54 en 57 km waarmee de dagelijkse (korte) ritten volledig emissievrij kunnen worden afgelegd. Met behulp van een standaard oplaadkabel en een normale stopcontact in huis is de BMW in 5 uur weer volledig opgeladen!