DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE BMW iX3

GELADEN MET RIJPLEZIER

De BMW iX3 luidt een nieuw tijdperk van emissievrij rijplezier in. Ontdek de eerste volledig elektrische BMW Sports Activity Vehicle, die het beste van twee werelden samenbrengt: de rijdynamiek en premiumkwaliteit van de BMW X3 met de verhoogde prestaties en efficiëntie van de vijfde generatie BMW eDrive technologie.

Met een actieradius van tot wel 460 km* en een stroomverbruik vanaf 18,5 kWh/100 km* zet de BMW iX3 nieuwe maatstaven. Dankzij de intelligente producten en op maat gemaakte diensten van BMW Charging verloopt het opladen gemakkelijker, sneller en efficiënter dan ooit. Volwassen en volledig elektrisch: de BMW iX3 geeft de toekomst vandaag al een energieke aanwezigheid.

Vraag nu een proefrit aan of maak een afspraak voor een showroombezoek.


*De waarden zijn volgens de WLTP meetmethode berekend.

ZAKELIJK EEN BMW iX3 RIJDEN.

BEREKEN UW NETTO MAANDBEDRAG.

Wanneer u kiest voor een zakelijke financiering van BMW Financial Services bij de aanschaf van een een BMW iX3 met BMW Financial Lease, dan kunt u aanspraak maken op diverse fiscale voordelen. Dit geldt alleen wanneer u de auto op de balans van uw onderneming zet. Alle autokosten zijn bij het maandbedrag inbegrepen en met het voordeel dat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden.

Met behulp van de Total Cost of Ownership calculatietool berekent u snel en eenvoudig wat uw BMW iX3 netto per maand gaat kosten.

RIJD ALS ÉÉN VAN DE EERSTEN IN DE ELEKTRISCHE BMW iX3.

De BMW iX3 staat klaar voor u en wij brengen hem graag bij u thuis. Vraag nu een proefrit aan en beleef als een van de eersten hoe BMW volledig elektrisch kan zijn!

OPLADEN VAN DE BMW iX3.

Waar en hoe u uw BMW iX3 ook op wilt laden, BMW biedt op maat gemaakte producten en diensten. Voor openbaar opladen biedt BMW Charging toegang tot alle publieke- en semipublieke laadpunten en snelladers in Nederland en een wereldwijd netwerk van meer dan 330.000 laadpunten. Daaronder vallen ook talrijke snellaadstations aan belangrijke routes in heel Europa. Met een laadcapaciteit tot 150 kW kan de BMW iX3 in ca. 34 minuten weer voor 80 procent worden opgeladen. Laadpauzes tijdens het reizen met uw BMW iX3 worden daarmee nog korter.

Ook voor het thuis opladen biedt BMW in samenwerking met Eneco eMobility alles wat u nodig heeft. Eneco eMobility biedt u 2 type laadpunten aan; één geavanceerd model met de mogelijkheid om automatisch laadkosten te declareren, een overspanningsbeveiliging en service op afstand en één basis model. Beide laadpunten worden altijd inclusief professionele montage thuis aangeboden.


Ook in uw BMW iX3 wordt u ondersteunt met nuttige digitale services. Dankzij slimme Connected Charging diensten kunt u op ieder moment via het centrale informatiedisplay of via de app de laadstatus van uw accu controleren. Ook weet u altijd precies waar laadstations te vinden zijn en of deze vrij zijn. U kunt de aandrijving en het interieur optimaal voorbereiden op de volgende rit en u heeft daarnaast altijd de historie van uw laadsessies in beeld.

SNELLADEN MET MAXIMAAL 150kW.

Bij snellaadstations laadt de BMW iX3 met ca. 13 kilometer per minuut. Dat wil zeggen dat voor iedere minuut laden de actieradius met 13 kilometer wordt verhoogd. In 10 minuten heeft u dus alweer 130 kilometer actieradius opgeladen. Dit is 806 kilometer per uur.

Dankzij BMW Charging heeft u toegang tot alle publieke- en semipublieke laadpunten en snelladers in Nederland en een wereldwijd netwerk van meer dan 330.000 laadpunten.

BESTUURDERSASSISTENTIESYSTEMEN VAN DE BMW iX3.

Intelligente bestuurders-assistentiesystemen van de nieuwste generatie, zoals het standaard Driving Assistant Professional met Active Cruise Control met Stop & Go functie en Steering & Lane Control Assistant, bieden optimaal comfort en maximale veiligheid in veel kritieke of eentonige verkeerssituaties. De uitrusting Parking Assistant Plus met achteruitrijassistent maakt het eenvoudiger dan ooit om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Bovendien ondersteunt de achteruitrijassistent bij het comfortabel en veilig achteruitrijden, bijvoorbeeld in nauwe straten.

ADAPTIEF ONDERSTEL.

Het adaptieve onderstel maakt het mogelijk om de karakteristiek van de schokdempers aan te passen aan de actuele rijsituatie en zo het afrolcomfort van de BMW te vergroten of juist de rijdynamiek te laten toenemen De standaardinstelling COMFORT biedt bovendien een hoger rijcomfort.