Grotere actieradius voor de BMW i3

Door de voortdurende ontwikkeling van de BMW eDrive technologie vergroot BMW opnieuw het rijplezier van de volledig elektrisch aangedreven modellen van BMW i. Door de capaciteit van de batterijen te vergroten tot 120 Ah met een opslagcapaciteit van 42,2 kWh biedt BMW nu een nieuwe generatie extra krachtige accu's voor zowel de BMW i3 als de BMW i3s. 

De nieuwe BMW i3 (120 Ah) en BMW i3s (120 Ah) zijn vanaf heden te bestellen. Ze zijn bovendien sneller leverbaar dan elke andere elektrische auto in Nederland. BMW i3 en i3s modellen die begin oktober worden bestelt, worden in november al geproduceerd. 

Onder alledaagse omstandigheden bieden de beide modellen dankzij de krachtigere batterij een aanzienlijk grotere actieradius: 260 kilometer*, een toename van 30 procent ten opzichte van het vorige 94 Ah model.

Prijzen

 

  • De BMW i3 (120 Ah) vanaf € 41.995 

 

  • De BMW i3s (120 Ah) vanaf € 45.695

* Gegevens op basis van berekeningen van BMW in de praktijk in stedelijk gebied, bij een buitentemperatuur van 20 graden Celsius, verwarming/airconditioning, pre-conditioning, COMFORT-rijmodus. Actieradius afhankelijk van diverse factoren, vooral rijstijl, route, buitentemperatuur en pre-conditioning. Alle cijfers m.b.t. prestaties, verbruik en actieradius zijn onder voorbehoud.

Tijdelijk gratis installatie BMW Wallbox

Profiteer tijdelijk van veel voordeel op de BMW Wallbox - inclusief Basis Installatie Service - bij aanschaf van een BMW i of BMW Plug-in Hybride