HET VOORDEEL VAN GEWELDIG ONDERHOUD

BMW SERVICE INCLUSIEF

Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan? Wist u dat ongeacht of u nu een nieuwe BMW aanschaft of al wat langer rondrijdt in uw BMW, u gebruik kunt maken van onze BSI ( BMW Service Inclusief). Voorheen was het alleen mogelijk bij aanschaf van een nieuwe BMW. BSI is in het leven geroepen om u, trotse BMW rijder die zijn auto wil voorzien van Geweldig onderhoud, blij te maken. En de regels, die bepaald u zelf.  U betaalt vooraf een vaste totaalprijs voor al uw onderhoud. De looptijd en het aantal kilometers bepaalt u namelijk zelf.

WAAROM BMW SERVICE INCLUSIEF

Je wilt besparen op onderhoud, maar natuurlijk nooit op kwaliteit! Voor een zeer aantrekkelijke prijs bieden wij u een meerjarenonderhoudscontract naar keuze. Zodat u nooit meer voor verrassingen komt te staan en uw BMW in topconditie blijft.

  • Zeer aantrekkelijke kostenbesparing vergeleken met afzonderlijke onderhoudsbeurten.
  • Lange termijn waarde behoud van uw BMW.
  • Dealer onderhouden met originele BMW Onderdelen.
  • Wereldwijd geldig bij deelnemende BMW Service Partners.
  • Diverse Service Inclusive pakketten mogelijk op basis van looptijd en kilometers.

BESPAAR TOT 30% KORTING OP ZEKERHEID EN TOPSERVICE

Het onderhoudscontract omvat al het voorgeschreven onderhoud inclusief de daarbij benodigde originele BMW Onderdelen, vloeistoffen en het werkplaatstarief. Heeft uw nieuwe BMW nog niet eerder onderhoud gehad? Dan kunt u ook kiezen voor BMW Service Inclusive Plus. Dit pakket biedt naast alle voordelen van Service Inclusive ook vervanging van slijtagedelen.

Welk model BMW u ook rijdt, u bepaalt zelf welk meerjarenonderhoudscontract bij u past. En uw grote voordeel? U bespaart tot wel 30% op uw toekomstige onderhoudswerkzaamheden. Waarom nog wachten, bereken uw voordeel of neem contact op met één van onze vestigingen.