LAGE CO2. LAGE RENTE.

FINANCIER NU UW PLUG-IN HYBRIDE OF ELEKTRISCHE BMW VANAF 2,99%* RENTE.

Wie een elektrische of Plug-in Hybride BMW overweegt, wordt voortaan beloond met een extra aantrekkelijk rentetarief. Vanaf nu koppelen we het rentetarief van uw financiering, aan de hoogte van de CO2 uitstoot. Daarmee stimuleert BMW actief de keuze voor Plug-in Hybride of elektrische modellen. Want hoe lager de CO2, hoe lager de rente.

Het aanbod van geëlektrificeerde BMW modellen groeit en BMW loopt al jaren voorop in de productie van duurzame auto’s. En met deze nieuwe regeling voeren we dat nu ook door in onze financieringsoplossingen.

ELEKTRISCHE BMW

Het financieren van een volledig elektrische BMW is nu zeer aantrekkelijk. U profiteert momenteel van de uiterst scherpe rente van 2,99%*. Configureer samen met een van onze verkoopadviseurs uw elektrische BMW om uw maandbedrag te berekenen. Of vraag meteen een offerte aan.

PLUG-IN HYBRIDE BMW.

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van de vele BMW Plug-in Hybride modellen. Dankzij hun lage CO2-uitstoot en bijbehorende BPM voordeel zijn ze een aantrekkelijke optie. Financieren kan daarbij nu voor slechts 3,99%* rente. Configureer uw BMW Plug-in Hybride samen met een van onze verkoopadviseurs om uw maandbedrag te berekenen. Of vraag een offerte aan.

* De rente van 2,99% of 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente +1%. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2021. 

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand januari 2021.