Nieuws

De nieuwe BMW X4

16 juli 2018

De nieuwe BMW X4 markeert een nieuw hoofdstuk van het succesverhaal van de eerste Sports Activity Coupé in de premium middenklasse. Het model legt duidelijk het accent op sportiviteit en expressief design. Zijn progressieve design en coupé-achtige belijning maken zijn dadendrang in één oogopslag duidelijk. Voor welke uitdagingen u ook komt te staan, de nieuwe BMW X4 kijkt er nu al naar uit.

BMW 1 Serie Corporate Lease Editions VMD Groep

BMW CORPORATE LEASE EDITIONS.

9 mei 2018

De aantrekkelijke Corporate Lease Edition is nu ook verkrijgbaar voor de BMW 116i 5-deurs en de BMW 216i Active en Gran Tourer. De Corporate Lease Edition is onder andere voorzien van een navigatiesysteem, Real Time Traffic Information (RTTI) en alarmsysteem.

Voor meer informatie over deze modellen of een offerte op maat kunt u contact opnemen met één van onze serviceadviseurs.

BMW X3 LAUNCH EDITION.

23 oktober 2017

De nieuwe BMW X3 is een statement van onbegrensde mogelijkheden en een uitdrukking van pure présence en vrijheid. Al bij de eerste aanblik overtuigt hij met zijn atletische uitstraling en fascineert met een spannende rijbeleving. Dankzij semi-autonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive biedt hij maximaal rijcomfort, zowel op het asfalt als offroad. Zo vestigt hij nieuwe maatstaven in zijn klasse en maakt hij onmiskenbaar duidelijk: het maakt een groot verschil hoe men zijn bestemming bereikt.

BMW I3 EN I3S.

23 oktober 2017

De BMW i3, de bestverkochte elektrische auto in het premium compacte segment, heeft een aangescherpt design, verbeterde infotainment en nieuwe in- en exterieuropties. Tevens is een sportiever model aan het aanbod toegevoegd: de BMW i3s. Beide nieuwe BMW i3 varianten zijn per direct te configureren op bmw.nl en te bestellen bij Martinistad te Groningen.