BMW I3 EN I3S.

Medio november in de showroom.

De BMW i3, de bestverkochte elektrische auto in het premium compacte segment, heeft een aangescherpt design, verbeterde infotainment en nieuwe in- en exterieuropties. Tevens is een sportiever model aan het aanbod toegevoegd: de BMW i3s. Beide nieuwe BMW i3 varianten zijn per direct te configureren op bmw.nl en te bestellen bij Martinistad te Groningen.

Sportief design.

De nieuwe BMW i3 en BMW i3s zijn voorzien van een nieuw ontworpen voor- en achterbumper, standaard LED-koplampen en horizontaal in de voorbumper geïntegreerde LED-richtingaanwijzers. Kenmerkende designelementen van de nieuwe BMW i3 zijn de mat verchroomde sierlijst langs de dakrand, het zwarte U-vormige profiel op de voorbumper en de horizontale chroomkleurige sierstrip op achterzijde. De BMW i3s onderscheidt zich met een zwarte dakrand, een onderscheidend vormgegeven voorbumper met zwarte inzet, een krachtiger gevormde achterbumper en zwarte wielkastranden.

BMW I3S LAUNCH EDITION.
Compleet uitgerust voor € 47.995.

De BMW i3s Launch Edition bestaat uit:

iPerformance Pakket
Connectivity Pakket
Alarmsysteem
Interieurdesign Suite

Uw totale voordeel kan oplopen tot € 5.340.
Alleen beschikbaar voor de BMW i3s.

In het interieur is het infotainmentsysteem opgewaardeerd en voorts te bedienen via de nieuwste generatie van het iDrive systeem. Indien men opteert voor navigatie Professional is het beeldscherm nu 10,25 inch groot en gebruikers hebben toegang tot nieuwe digitale diensten van BMW i ConnectedDrive.