BMW ACTIES

ONTDEK DE BMW 1 SERIE MET PRIVATE LEASE.
BMW X1 ORANGE EDITION
BMW PRIVATE LEASE EDITIONS.
BMW BUSINESS EDITIONS.

ONTDEK DE BMW 1 SERIE MET PRIVATE LEASE.

Een gloednieuwe BMW voor de deur voor een vast all-in maandbedrag zonder extra kosten. Alleen nog zelf tanken!

Dit is hét moment om in te stappen want nu rijdt u al een nieuwe BMW 1 Serie voor slechts € 399,-* per maand!

BMW X1 ORANGE EDITION

De BMW X1 wordt gebouwd in het Limburgse Born. Dat vieren we met een gelimiteerde editie van slechts 300 exemplaren, exclusief voor Nederland. De BMW X1 Orange Edition is ongekend rijk uitgerust inclusief veel aantrekkelijke opties. Met onder andere geperforeerd 'Dakota' lederen stoelen, Navigatiesysteem Plus, BMW Head-up Display, elektrisch te openen en te sluiten achterklep, 2-zone automatische airconditioning en Adaptieve LED koplampen. En uiteraard verkrijgbaar in elke metallic kleur.

BMW PRIVATE LEASE EDITIONS.

Met de Private Lease Editions op de BMW 1 Serie en BMW 2 Serie Gran Coupé en BMW X2 rijdt u een rijk uitgeruste BMW voor een scherpe prijs . U heeft de keuze uit een Private Lease Sport Edition of een Private Lease M Sport Edition. 

BMW BUSINESS EDITIONS.

BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. Zo bevatten alle Business Editions bijvoorbeeld (adaptieve) LED koplampen, breedbeeld navigatie en een lederen sportstuurwiel. Daarbij komen talrijke geweldige opties, die per model verschillen. Bescheidenheid is niet van toepassing  bij de BMW Business Editions en voor de overtreffende trap is de BMW Business Editions Plus beschikbaar.

De pakketten zijn vanaf nu te bestellen op bijna alle BMW modellen en de extra opties verschillen per model. 

BMW NIEUWS

DE NIEUWE BMW iX3

11 augustus 2021

De eerste volledig elektrische X model van BMW is vernieuwd! De BMW iX3 luidt een nieuw tijdperk van emissievrij rijplezier in en brengt het beste van twee werelden samen: de rijdynamiek en premiumkwaliteit van de BMW X3 met de verhoogde prestaties en efficiëntie van de BMW eDrive technologie.

Dankzij het standaard inbegrepen M Sportpakket met specifieke designkenmerken komt de nieuwe BMW iX3 bijzonder sportief voor de dag. En met een actieradius tot wel 461 km* en een gemiddeld stroomverbruik vanaf 18,5 kWh/100 km* zet de BMW iX3 nieuwe maatstaven. 

DE NIEUWE BMW 2 SERIE COUPÉ.

12 juli 2021

Krachtige proporties ontmoeten sportieve dynamiek: ontdek de nieuwe BMW 2 Serie Coupé. Door de met 31 mm vergrote spoorbreedte ten opzichte van zijn voorganger en dankzij de in deze klasse unieke achterwielaandrijving biedt de BMW 2 Serie Coupé beduidend betere stuureigenschappen en een hoogst wendbare handling. Hoogpresterende motoren zorgen daarbij voor evenveel efficiëntie als rijdynamiek.