BMW ACTIES

PRODUCT VAN DE MAAND
BMW 1 & 2 SERIE NU EXTRA VOORDELIG
PRODUCT VAN DE MAAND
BMW ACCESOIRES
ORIGINELE BMW LED PROJECTIE
BMW OCCASION LEASE

PRODUCT VAN DE MAAND

 

BMW allweather rubberen NU extra voordelig! Het product van deze maand geeft het interieur van uw BMW een extra modern, stoer en sportieve uitstraling. Maar het grootste voordeel van de BMW allweather rubberen vloermatten is bescherming tegen de natte periode die eraan zit te komen. De vloermatten beschermen namelijk tegen krassen, vocht en vuil.

 

BMW 1 & 2 SERIE NU EXTRA VOORDELIG

Tijdelijk als introductie-aanbieding een gratis automaat van €2.118,- op de  BMW 1 serie en BMW 2 serie Gran Coupé . De BMW 1 serie en BMW 2 serie Gran Coupé worden voorzien van een rijkere standaarduitrusting.

De rijkere stadaarduitrusting bestaat o.a. uit: BMW Live Cockpit Professional, Connected Pack Professional, Parkeersensoren voor en achter, Cruise Control en Opbergpakket.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over de mogelijkheden?

PRODUCT VAN DE MAAND

Pak uw voordeel op de BMW Advanced Car Eye 3.0! Van € 482,- Voor € 359,-.
De BMW Advanced Car Eye 3.0 beschikt over een QHDcamera met hoge resolutie op de voorruit die het voertuig zowel tijdens het rijden als in geparkeerde toestand bewaakt. Met behulp van intelligente sensoren maakt de camera niet alleen opnames van riskante verkeerssituaties maar ook van (pogingen tot) inbraak en materiële schade – ook in omstandigheden met slecht licht. De gedetailleerde video's kunnen via de Advanced Car Eye- 3.0-app worden geëvalueerd.

BMW ACCESOIRES

Geweldig kunnen genieten als u onderweg bent naar uw bestemming. Uw eigen VMD Groep doet er alles aan om uw rijbeleving en gebruiksgemak geweldig te maken! Daarom hebben we deze maand tal van extra’s voor uw BMW. Of het nu is voor een zakelijke afspraak, weekendje weg of lange afstandsreis. U komt altijd fris en fruitig aan op uw bestemming.

 

ORIGINELE BMW LED PROJECTIE

Het in- en uitstappen is voortaan een hele beleving! Met de BMW-deurprojectoren van de derde generatie. Bij het openen van uw portier wordt het instapbereik doormiddel van dia projectie verlicht met uw eigen BMW logo.  Een prachtige reminder dat u niet in zomaar een auto instapt,  u stapt in een BMW.

BMW OCCASION LEASE

Een scherp all-in maandbedrag en tóch een BMW occasion uit de Premium Selection voor de deur. Met een BMW Ocassion Lease hoeft u niet lang te wachten, het rijplezier kan vrijwel gelijk beginnen na de aankoop van uw BMW. Zorgeloos rijplezier en dat zonder onverwachte kosten. Alleen de brandstof en die nare bekeuring komt daar uiteraard nog wel bij. BMW Occasion Lease is beschikbaar voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

BMW NIEUWS

PLUG IN EN GAAN

13 september 2022

Om voor iedereen het juiste antwoord te bieden, hebben we bij BMW drie concepten van geëlektrificeerde en duurzame mobiliteit ontwikkeld: de elektrische auto, de Plug-in Hybride auto en de Mild Hybrid auto. Zo hebben we niet alleen een uitgebreid en aan de wensen van de klant aanpasbaar aanbod, we verbeteren tegelijkertijd continu de ecologische balans van ons hele wagenpark. 

DE BMW M3 COMPETITION TOURING

7 juli 2022

Spanning en sensatie want het is bijna zover. De nieuwe BMW 3 serie Touring modellen zijn naar verwachting vanaf half september beschikbaar in onze configurator. Ervaar de superieure prestaties van een BMW M3 met de flexibiliteit en functionaliteit van een Touring. De BMW M3 Competition Touring, BMW M340i xDrive Touring en de BMW M340d xDrive Touring staan met vele innovatieve technologieën en omvangrijke connectiviteit voor u klaar.