NU € 4.000,- SUBSIDIE OP DE BMW i3.

De 100% elektrische en duurzame BMW i3 is geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. En extra aantrekkelijk met een subsidie van de overheid.

De BMW i3 is dé duurzaamste elektrische auto. Vanaf de eerste schets gericht op duurzaamheid. Gebouwd op de kracht van de wind, in een van de meest moderne autofabrieken ter wereld. Gemaakt van gerecyclede materialen en natuurlijke grondstoffen. Met in de genen 100% rijplezier. De BMW i3 is een geweldig verhaal om in te rijden.

Duurzaam geboren.

Het begint al duurzaam. De BMW i3 wordt gebouwd in één van de modernste autofabrieken ter wereld in Leipzig. Deze draait op 100% duurzame windenergie, afkomstig van eigen windturbines. Een duurzamere start kunnen we de BMW i3 niet geven.

PET-FLESSEN EN VISNETTEN.

In de BMW i3 zijn allerlei gerecyclede materialen verwerkt. De stoelbekleding is deels gemaakt van oude PET-flessen. De vloermatten van visnetten.

LEDER & OLIJFBLADEREN

Het leder van de stoelen in de BMW  i3 wordt gelooid met een extract van olijfbladeren, een restproduct bij de olijfteelt. Deze manier van kleuren heeft een veel lagere milieu-impact dan de gebruikelijke verfmethodes.

BMW i3 FOR THE OCEANS EDITION.
DE BMW i3 CORPORATE EXECUTIVE.

BMW i3 FOR THE OCEANS EDITION.

OP WEG VOOR PLASTICVRIJE OCEANEN.

De BMW i3 For the Oceans Edition is een unieke uitvoering met een bijzonder mooi verhaal. Met deze gelimiteerde editie voegt BMW opnieuw een hoofdstuk toe aan een reeks indrukwekkende duurzame prestaties. Naast het duurzame concept verbindt BMW deze beperkte oplage aan het belang van schone oceanen. Met de aanschaf wordt een bedrag van € 1000,- gedoneerd aan een NGO die zich zonder winstoogmerk inzet voor schone wereldzeeën. Ieder verkocht model heeft dus een aandeel in dit grote doel. En dit ziet u terug in het interieur en het exterieur. Zo zijn de velours vloermatten gemaakt van oude visnetten, in de stoelbekleding is gerecycled plastic verwerkt en zijn er opvallende stijlelementen toegevoegd.

DE BMW i3 CORPORATE EXECUTIVE.

Wie zijn instinct volgt, kiest voor de BMW i3 Corporate Executive (een Executive Edition voor €0,-). Want de nieuwe generatie BMW i3 en i3s is niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. En daarmee meer BMW dan ooit. Zo is de BMW i3 thuis in slechts 3 uur voor 80% vol op te laden. Wilde u ooit een BMW? Dan moet u nu in actie komen. De BMW i3 Corporate Executive is snel leverbaar.

De Corporate Executive is speciaal voor u samengesteld zodat u optimaal kunt genieten van het bijtellingsvoordeel van 8%. Tegelijkertijd voldoet de BMW i3 Corporate Executive aan alle behoeftes van de zakelijke rijder op het gebied van comfort en connectiviteit. 

U rijdt een BMW i3 Corprate Executive voor € 42.411,- en ontvangt van de overheid een subsidie van € 4.000,-!

PRIVATE LEASE

Met BMW Private Lease rijdt u de nieuwe BMW i3 vanaf € 509,- per maand. Met de subsidie die de Rijksoverheid beschikbaar stelt voor elektrische voertuigen kunt u dit bedrag met € 83,-* per maand verlagen. Een nieuwe BMW i3 kost u na aftrek van de subsidie slechts € 426,- per maand. Alleen uw laadkosten komen daar nog bij. De subsidie wordt niet verrekend in de Private Lease tool.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 juni 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.