Onbezorgd rijden in een nieuwe BMW 4 Gran Coupe

U hoeft alleen nog te tanken.

Met BMW Private Lease, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Een BMW 4 Serie Gran Coupe least u al vanaf € 579,- per maand op basis van 10.000 km per jaar met een looptijd van 48 maanden.

FASCINEREND DESIGN.

De aantrekkingskracht van de BMW 4 Serie Gran Coupé openbaart zich al op het eerste gezicht. Door de atletische uitstraling realiseert zijn design de perfecte synthese van elegantie, esthetiek en sportiviteit.

De voorzijde is één en al dynamische elegantie. De markante nieren en fraai gemodelleerde LED-koplampen duiden op krachtige sportiviteit. De kenmerkende LED-mistlampen maken de charismatische uitstraling compleet. De achterzijde overtuigt met een stevige, stabiele stand op de weg en een krachtig gevormde bumper met geïntegreerde uitlaateindpijpen. De tweedelige LED-achterlichten onderstrepen de dynamische vormtaal.

Steptronic automaat.

Nu standaard op een BMW 4 Serie Gran Coupé

Uw BMW 4 Serie wordt nog aantrekkelijker met de Steptronic automaat. Efficiënter, sportiever en vooral slimmer. Want dankzij de geavanceerde koppeling met alle andere systemen in uw auto, schakelt de Steptronic automatisch naar de settings die optimaal zijn voor uw situatie.

Slaat u af op een kruising? Nadert u de bebouwde kom? Uw Steptronic maakt gebruik van uw navigatiesysteem en stelt zich alvast in op wat nadert.

Ervaar het zelf.

Ervaar het rijplezier van de BMW 4 Serie Gran Coupé zelf tijdens een proefrit.