Ontdek de BMW iX.

De nieuwe norm. Verre van normaal.

De BMW iX bepaalt de nieuwe norm op het gebied van rijbeleving. Qua formaat kunt u hem vergelijken met bijvoorbeeld de BMW X5 of X6. Maar eigenlijk is de BMW iX zo vernieuwend, dat hij niet te vergelijken valt. Dus neem plaats in de volledig opnieuw ontworpen stoelen, en ontdek een wereld van zelfherstellende materialen, onopvallende slimme techniek, onovertroffen duurzaamheid en ongekend sportief rijplezier. 

Medio november staat de BMW iX bij ons in de showroom. Wilt u als eerste de BMW iX rijden dan kunt u hem nu al bij ons bestellen.

ACTIERADIUS MEER DAN 600 KM*

Met een actieradius van meer dan 400 km* is de BMW iX xDrive40 (BMW iX xDrive50: meer dan 600 km*) bij uitstek geschikt voor zowel de stad als lange afstanden. Dankzij zijn zeer efficiënte constructie beschikt hij over uitstekende aerodynamische eigenschappen. Dat is te merken aan zijn lage stroomverbruik van minder dan 23 kWh/100 km en zijn uitstekende Cw waarde van slechts 0,25 – ongeëvenaard laag in zijn segment. Rijdend in MyMode Efficient neemt de toch al indrukwekkende efficiency van de BMW iX nog verder toe.

MEER DAN 523 PK*

De BMW iX levert met twee krachtige elektromotoren en de elektrische BMW xDrive vierwielaandrijving uitstekende prestaties: met meer dan 523 pk* accelereert de BMW iX xDrive50 in minder dan 4,6 seconden van 0 tot 100 km/h (BMW iX xDrive40: meer dan 326 pk*; 0–100 km/h in 6,1 sec.). Het direct beschikbare koppel en de vloeiende acceleratie vanuit stilstand zorgen ervoor dat de BMW iX spontaan en met uiterste precisie reageert op iedere beweging van het stroompedaal. Tegelijkertijd biedt de SAV opvallend soevereine en kenmerkende elektrische rijeigenschappen.

BMW iDrive.

Met het nieuwe BMW iDrive bedieningsconcept communiceert u voor het eerst op natuurlijke wijze met uw BMW. Behalve met de BMW iDrive touchscreens bedient u het systeem met behulp van de intelligente digitale assistenten, die reageren op uw stem en gebaren. De holistische interieurbeleving wordt aangevuld met de nieuwe BMW MyModes, die met akoestische en optische decors een aangenaam emotionele belevingswereld creëren.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

STROOMVERBRUIK EN CO₂ EMISSIE.

* Cijfers zijn onder voorbehoud, gemeten volgens de WLTP testcyclus.

De BMW iX xDrive40 heeft een stroomverbruik van 19,9–21,1 kWh/100 km, brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 0 en CO2 emissie in g/km (gemiddeld): 0.

De BMW iX xDrive50 heeft een stroomverbruik van 20,3–21,6 kWh/100 km, brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 0 en CO2 emissie in g/km (gemiddeld): 0.