PROFITEER NU NOG VAN 4% BIJTELLING

BMW i3 en BMW i3s snel leverbaar, incl. RoadStyle Edition.

Kom maar op met de toekomst van elektrisch rijden. Want die toekomst begint nu. De nieuwe generatie BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn namelijk niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Zo kunt u na slechts 3 uur thuis opladen al een reële actieradius tot 260 kilometer hebben. 

De BMW i3, BMW i3s én de gelimiteerde BMW i3s RoadStyle Edition zijn zeer snel leverbaar zodat u nog 5 jaar van 4% bijtelling kunt profiteren!

U rijd al een gloednieuw BMW i3 vanaf € 42.299,-. 

BMW i3s ROADSTYLE EDITION

Limited edition met exclusieve details

Deze speciale uitvoering is gehuld in de carrosseriekleur Fluid Black, met accenten in de exclusieve kleur E-Copper op onder meer de nierengrille, de voorbumper en de dorpelverbreders. Andere in het oog springende zaken zijn zonwerend glas en de 20 inch lichtmetalen BMW i wielen in dubbelspaak styling in Jet Black.

Vanbinnen valt deze speciale uitvoering op door het ultrahoogwaardige interieurdesign. Natuurlederen bekleding in Stellaric/Dalbergiabraun gaat samen met een met hout afgewerkt dashboard in Dark Oak matt. De hoofdsteunen van de voorstoelen zijn voorzien van een stiksel met de naam ‘Edition RoadStyle’.

Kies voor zorgeloos rijplezier met BMW Private Lease

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

BMW i3 PRIVATE LEASE

VANAF € 499,- P/MND

Met BMW Private Lease rijdt u zorgeloos voor een scherp all-in maandbedrag.

Inbegrepen zijn:

  • Afschrijving en rente
  • Houderschapsbelasting
  • Onderhoud en reparatie
  • Bandenvervanging
  • Allrisk verzekering
  • Pechhulp