Reserveer nu de BMW iX3

Exclusief bij VMD Groep.

Naar verwachting komt de BMW iX3 in 2020 op de Nederlandse markt. Wilt u als één van de eersten in Nederland rijden in een deze volledig elektrische SUV van BMW? Reserveer dan nu een van de eerste productieplaatsen voor Nederland. 

Door een aanbetaling van € 1.500,- reserveert u nu een productieplaats en rijdt u straks voorop, qua design, prestaties en technologie. Mocht u zich bedenken dan kunt u de reservering annuleren. Deze is pas bindend nadat u de koopovereenkomst heeft getekend.

ACTIERADIUS

Meer dan 400 km

De BMW Concept iX3 is de voorbode van de samensmelting van het veelzijdige rijplezier met lokaal emissievrije aandrijving. De vijfde generatie van de elektromotor die hiervoor ontwikkeld, heeft een vermogen van meer dan 200 kW (270 pk). De eveneens voor dit model ontwikkelde hoogspanningsbatterij heeft een nettocapaciteit van meer dan 70 kWh, wat genoeg is om de volledig elektrische SAV een actieradius te geven van meer dan 400 kilometer in de WLTP-testcyclus.

BRIDGING OFFER

De BMW iX3 wordt medio 2020 verwacht op de Nederlandse markt. Om de tijd tot de productie te overbruggen bieden we een unieke service: een Bridging Offer.

Voor een vast bedrag per maand rijden in een nieuwe BMW tot de aflevering van uw eigen BMW iX3. 

Wilt u hier meer over weten, reserveer dan nu uw BMW iX3 en bekijk de Bridging Offers.