TIJDELIJK 1,99% RENTE.

FINANCIER UW NIEUWE BMW UIT VOORRAAD

Tijdelijk financiert u alle voorraadmodellen van BMW extra scherp tegen een rentetarief van slechts 1,99%* als u ook een BMW Top Cover verzekering afsluit. 

Zo kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst. Zonder verzekering is de rente vanaf 2,99%*. Door ook de financiering via ons af te sluiten profiteert u van de gunstigste voorwaarden én de beste service.

Alle voorraadmodellen vindt u in onze online voorraad.

BMW Top Cover verzekering

  • All-risk dekking (WA + volledig casco)
  • 3 jaar nieuwwaardevergoeding
  • Geen eigen risico bij herstel door de BMW dealer
  • Schadeherstel met originele BMW onderdelen
  • Accessoires kosteloos meeverzekerd tot € 2.500,-
  • BMW Service Inclusive kosteloos meeverzekerd
  • Gratis vervangend vervoer
Gemakkelijk en voordelig financieren
Vaste maandlasten

Gemakkelijk en voordelig financieren

Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het financieren van uw BMW. Eerst stelt u uw nieuwe BMW volledig samen en vervolgens bepaalt u of u de volledige aanschafprijs of een deel daarvan wilt financieren. U heeft de keuze voor een looptijd tussen de 12 en 60 maanden. Uiteraard kunt u een aanbetaling doen of een slottermijn afspreken om het maandbedrag te verlagen.

Vaste maandlasten

In vaste maandelijkse termijnen betaalt u het gefinancierde bedrag terug, vermeerderd met de rente. Deze gunstige rente staat de gehele looptijd vast. U dient zelf nog zorg te dragen voor de verzekering, brandstof, motorrijtuigenbelasting, onderhoud en reparatie. Na betaling van de laatste termijn bent u volledig eigenaar van uw BMW. U kunt hier nog lang van genieten of deze inruilen voor een nieuwe BMW.

* De rente van 1,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 2,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2021. De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand april 2021.