VMD GROEP EN HET CORONAVIRUS

Laatste update: 2 maart 2021

U blijft van harte welkom bij onze vestigingen. Hieronder in het kort een beschrijving van de bezoekmogelijkheden.
 

✔ Showroombezoek op afspraak.

✔ Onze online showrooms met verschillende extra services blijven geopend.

✔ Onze werkplaatsen zijn geopend voor reparatie en onderhoud.

✔ Onze magazijnen zijn geopend voor het afhalen van onderdelen en accessoires.

 

Wilt u een showroombezoek plannen dan kunt u in het formulier een voorkeursdatum en voorkeurstijdstip aangeven in het opmerkingen veld. 

Showroombezoek op afspraak
Onze werkplaatsen zijn geopend
Uw werkplaatsafspraak online plannen

SHOWROOM

Goed nieuws! Wij mogen u weer welkom heten in onze showrooms. Wilt u uw volgende auto komen bekijken dan kunt u op afspraak weer bij ons terecht. Naast de geldende basisregels, waaronder de 1,5 meter afstand, zijn er enkele zaken waarmee rekening moet worden gehouden voor een bezoek aan onze showrooms:

✔ U dient uw afspraak minimaal 4 uur van te voren te maken.

✔ Een bezoek duurt minimaal 10 minuten.

✔ Wij mogen meerdere klanten tegelijk ontvangen. 

 

Voor het maken van een showroomafspraak kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, e-mail of door het invullen van het schowroomafspraak formulier.

 

Werkplaats en magazijn

Onze werkplaatsen blijven op de reguliere tijden geopend.  Zo kunnen wij het onderhoud aan uw BMW, de APK-keuring of eventuele reparatie blijven waarborgen. Heeft u al een afspraak gepland staan bij één van onze vestigingen dan kunt u uw auto op de afgesproken datum en tijd bij ons brengen. Heeft uw auto onderhoud nodig of moet de APK vernieuwd worden dan kunt u eenvoudig een afspraak maken via onze online afspraken planner. Uiteraard geldt in alle gevallen dat tijdens uw bezoek alle corona maatregelen strikt nageleefd worden.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw auto te brengen dan bieden we u graag de mogelijkheid om uw auto thuis op te halen en terug te brengen. Uiteraard ook hier met inachtneming van alle corona maatregelen.

Onze magazijnen zijn geopend voor het afhalen van onderdelen of accessoires. Voor het bestellen van onderdelen vragen wij u daarom dit per mail of telefonisch te doen. U kunt de onderdelen dan afhalen bij de vestiging van uw keuze.