WE VIEREN 50 JAAR BMW M EDITIONS.

VIER MET ONS MEE.

BMW M Sport bestaat 50 jaar en dat viert u met ons mee! Met unieke jubileum extra's die de kracht van het merk symboliseren. Zo zijn alle BMW M modellen en BMW modellen met een M Sportpakket leverbaar met het historische BMW Motorsport logo en in 50 iconische en historisch belangrijke BMW M kleuren. Al deze kleuren verwijzen naar verschillende periodes in het 50-jarige bestaan van BMW M.

Het historische logo toont de passie voor het racen en staat voor de oorsprong van het merk BMW M. Naast de jubileum opties, zijn de modellen te verrijken met de BMW M Performance Parts die zorgen voor sensatie, maximale individualiteit en een echt autosportkarakter.

Kort samengevat, een groot merk waarbij we groot uitpakken! 

 

50 JAAR BMW M EDITIONS HIGHLIGHTS.

Verrijk uw BMW M met de jubileum opties.

  • M Sportstuurwiel
  • M Sportstoelen
  • M Sport 50 jaar badge
  • M Hoogglans Shadow Line
  • M aerodynamica pakket

Voorwaarden 50 Jaar BMW M Editions. Dit aanbod is geldig vanaf productie maart 2022 tot eind 2022 of zolang de voorraad strekt.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.