Werken bij VMD

VMD Groep is met drie vestigingen in Assen, Groningen en Nieuwe Pekela de BMW,, BMW i, en MINI dealer van Groningen en Noord-Oost Drenthe. Wij zorgen voor een optimale dienstverlening voor onze klanten en relaties.

Om de hoge mate van dienstverlening te kunnen garanderen is het belangrijk dat onze teams compleet zijn. VMD Groep is nog steeds groeiend en daarom zijn wij altijd op zoek naar gedreven talenten. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@vmdgroep.nl.

KCC MEDEWERKER.

Voor ons Klanten Contact Centrum zoeken wij een nieuwe medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van uitgaande communicatie van het klanten Contact Centrum voor onze vestigingen.

De communicatie bestaat uit telefoongesprekken (outbound) waarin je aanvullende aanbiedingen doet van diensten die passen bij de klantbehoefte en je levert inspanningen in dienst van een optimale klantbeleving en klanttevredenheid. Je raadpleegt klantdata in ons dealer management systeem en legt de gevoerde gesprekken hierin ook vast.

Je staat onze klanten en potentiële klanten goed en klantvriendelijk te woord en verleent hen de beste service zodat de klant zich bij ons thuis voelt. In het contact inventariseer je de exacte wensen van de klant en je draagt er zorg voor dat de klant naar volle tevredenheid geholpen wordt. Ook neem je op een correcte manier eventuele klachten aan en handelt deze, binnen onze mogelijkheden, samen met je collega’s goed af. Je kunt de geadviseerde diensten of werkzaamheden goed uitleggen, zodat de klant weet waar hij of zij eventueel voor gaat betalen.

In samenwerking met je collega’s op de vestigingen probeer je ons klantenbestand te vergroten en het bestaande goed te bedienen.

Het is voor ons belangrijk dat je het leuk vindt om telefonisch contact te hebben met klanten, dat je servicegericht bent en bij voorkeur kennis en affiniteit hebt met de Automotive branche.

Je zult werken vanuit een van onze vestigingen en rapporteert rechtstreeks aan de Aftersales Manager.

Wij vragen:

MBO + werk- en denkniveau
Ervaring op een Klanten Contact Centrum
Commercieel- en resultaatgericht ingesteld
Kennis met de Automotive branche is een pré
Enthousiast, zelfverzekerd en sociaalvaardig
Prettige telefoonstem, je spreekt vloeiend ABN

Arbeidsvoorwaarden:

We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed salaris dat in overeenstemming is met de functie, leuke collega’s en werken bij topmerken.

Ben jij geïnteresseerd in deze baan bij een solide werkgever en ben je woonachtig in de omgeving van een van onze vestigingen? Stuur dan je motivatiebrief met CV voor 15 november 2017 per e-mail naar:

Marcel Jettinghoff, Aftersales Manager VMD Groep

E-Mail: marcel.jettinghoff@vmdgroep.nl